Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! :) Proszę rozwiejcie moje wątpliwości :D Staram się o dziecko 4 miesiąc i myślę, że mogło się udać. Mianowicie tydzień temu miałam brązowo-różowe plamienie (dosłownie kilka kropel w ciągu dnia) i trwało ono 2 dni. Po tym gdy plamienie ustało, zaczęły boleć piersi (trochę inaczej niż zazwyczaj, tzn bardziej na dole i po bokach, nawet po schodach nie mogę chodzić, bo tak bolą), mam podwyższoną temperaturę, czuję jakbym była chora a nie jestem, pojawia się również zgaga czasami w ciągu dnia i odczuwam delikatne objawy infekcji (jednak też nie cały czas a tylko czasami w ciągu dnia) . Okresu wciąż nie ma a powinien już być. Od wczoraj mam delikatne biało-przezroczyste plamienie i cały czas czuję jakbym była mokra. Myślicie, że tym razem się udało i opisywane przeze mnie plamienie mogło być implantacją? Nigdy wcześniej nie miałam plamień między miesiączkami i stąd też moje przeczucie. Proszę pomóżcie! :D

Gość gość
miałam bardzo podobne objawy. Możesz już zrobić test, kup najczulszy. Albo idź na Betę.Bądź dobrej myśli :)

Gość gość
hihi wczoraj zrobiłam po południu (wiem głupota) już wytrzymać nie mogłam i pokazała się jakaś taka cienizna ta druga kreska tyle, że po dłuższym czasie niż przepisowe 5 minut ale zamierzam jutro powtórzyć z samego rana i mam nadzieję, że się udało :)

Gość gość
Może jest ktoś jeszcze kto miał podobnie? Dodam jeszcze, że dzisiaj zaczęły boleć mnie jajniki z dwóch stron i zaczynam się trochę martwić że może okres jednak nadchodzi...