Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pekla gumka w dni plodne

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam maly - duzy problem. Mianowicie, pekla nam gumka dwa rayz, z wytryskiem w dni plodne. Nie wiem z czego te gumki robia, i to jeszcze dwie "drozsze". Mam miesiaczki 4dniowe, teraz byla 6dniowa ( mialam dwa dni plamien), i generalnie 12 dnia cyklu a mianowicie 6 dni po okresie, pekla nam pierwsza gumka, a potem 4 dni pozniej kolejna i jak sie domyslacie, 16 dzien cyklu to moj dzien owulacji. Zrobilam dwa testy, plus "pielegniarka" trzeci - wszystkie negatywne. Okres spoznia sie 3 dni, i naprawde nie chcialabym byc teraz wciazy. Takze kiedy powinnam zrobic kolejny test zeby byl bardziej wiarygodny? Nie moge pojsc do ginekologa na bete, ani na inne badanie poniewaz mieszkam w UK, i jak zadzwonilam do przychodni z moimi watpliwosciami, to zrobili mi po prostu trzeci test i dowidzenia. Jeszcze na koniec dodala, ze jak chce to moge znowu powtorzyc test za kilka dni, a na badanie krwi nie mam co liczyc :/

Gość gość
to na co liczysz na kafe? po dwóch tygodniach test powinien być wiarygodny. jeśli nie wierzysz to czekasz do nastepnej miesiaczki. i tyle. myslisz ze tu wrozke spotkasz czy o co ci chodzi. oprocz tego dorosla dziewczyna, ktora nie chce byc w ciazy a nie bierze tabletek. jest kilka metod antykoncepcji a ty wybralas taka, ktora stosuje sie przy przygodnym seksie.

Gość gość
To nie przygodny seks, no i nie mogę mogę stosować hormonalnej antykoncepcji z powodów zdrowotnych. Czy po wszystkich negatywnych testach może jednak się okazać ze jestem w ciąży?

Gość gość
Przy ry/paniu trzeba mysleć

Gość gość
zrob test z krwi

Gość gość
Moglas wziac tabletke "po"

Gość gość
skoro prezerwatywy to dla was za mało stosujcie dodatkowe zabezpieczenie np contragel - żel plemnikobójczy. Współżyjcie tylko w dni niepłodne, wtedy unikniecie podobnej sytuacji.