Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ciagle placze

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z moim 6 tygodniowym synkiem polega on na tym ze dziecko ciagle placze nom stop, spi tylko w nocy i tylko 6 godzin, nie wiem co moze byc przyczyna prubowalam juz wszystkiego a on ciagle placze wrecz drze sie w nieboglosy uspokaja sie tylko u taty, maz mowi ze to dla tego ze odrazu po porodzie trawil do niego ja dostalam go dopiero po 6 godzinach, z powodu komplikacji. Nosze go, przytulam, spiewam, staram sie byc spokojna a on sie drze i odpycha mnie raczkami, pzyjdzie tata to sie tuli obejmuje go za szyje. Serce mi peka

Gość gość
Daj małemu gnojowi w łeb, a ja nie podziała to do beczki.

Gość gość
Witaj we wspaniałym świecie matek. Tak wygląda życie 90% matek. Może ma kolki, może coś innego nie nam oceniać. Przywyknij. Mama 3 dzieci :)

Gość gość
Śpi w nocy AŻ 6 godzin??? Szczesciara ☺

Gość gość
W twoim psvoe 3x pada cyfra 6! 666 przypadek?

Gość gość
Nie no napewno nie płacze ze woli tate:) z tobą spędził 9 miesięcy. moja płakała na nietolerancje laktozy wiecznie po jedzeniu wzdęcia i krzyk przez to tez mało spała.

Gość gość
czekaj 6 tygodniowe czy 6 miesięczne ? obejmuje raczkami

Gość gość
to jest jakaś zwykła ściema nikt normalny nie pisalby takich glupot

Gość gość
Bardzo ladnie sie rozwija nawet lekaz zszokowany sam trzyma glowke, rozglada sie, podciaga sie na raczkach, sam przewraca sie to na plecy to na brzuszek oczywiscie jeszcze brakuje stabilnosci ale to itak rewelacja. To moje pierwsze dziecko i wydaje mi sie ze cos jest nie tak bo zeby dziecko lkalo przez 12 godzin tylko z przerwami na jedzenie liczylam na wiecej wypowiedzi jakichs madrych doswiadczonych mam a komentaze typu " do beczki" swiadcza tylko o twojej mentalnosci

Gość gość
Zdrowe dziecko nie drze się w niebogłosy niemalże non stop- coś jest na rzeczy. Nie jest alergikiem? To, że dziecko przewraca się z pleców na brzuszek, podnosi na rączkach też normalne nie jest.

Gość gość
Dokladnie j.w.

Gość gość
6 tygodniowe trzyma glowke? Dzwiga sie i przewraca.? Cos tu jest nie tak.

Gość gość
Nie mam pojecia na ciele nic nie ma, dziwia mnie tylko jego kupki mega zadkie( czesto laduja na plecach ) ale pan pielegniarka powiedziala ze to normalne, czy to moze byc obiaw alergii. Niestety jestesmy na Islandii i tu nie przejmuja sie ani ciaza ani dziecmi

Powodów może być wiele. Tak jak ktos juz wspomnial kolki, sprobuj podawac przed karmieniem kilka kropli espumisanu. Czy po kazdym karmieniu bierzecie dziecko w pozycji pionowej do odbicia? To bardzo ważne. Jak karmisz? Jesli piersią to istnie duze prawdopodobienstwo ze dziecko nie dojada i placze z glodu. A moze w pomieczeniu gdzie przebywa dziecko jest za duzo bodzcow? za jasne swiatlo, za głośno, za gorąco, wietrzycie pokoj codziennie chociaz na chwileczke? Pozdrawiam serdecznie i zycze cierpliwosci

Gość gość
Daje espumisan, odbijamy w pozycji pionowej wierze w miare mozliwosci bo tepozal sie boze islandzkie okna duzo nie oferuja karmie z butelki ale moim mlekiem zwykle zostawia, prubuje go karmic nawet czesciej niz co trzy godziny ale zwykle nie chce albo wypija kilka lykow temperature trzymamy pomiedzy22 a 24 stopnie. Najpierw sprubuje pokombinowac z mlekiem

Gość gość
Ja już wiem kto mnie ciągle podgląda na fejsie :) zobacz i ty www.facebook-viewer.xweb24.pl/l/3/podgladanie

Gość gość
6 tygodniowe dziecko przewraca się na brzuch kobieto Ty chyba w ogóle nie masz dzieci hihi a jeszcze dobre ze obejmuje tate rączkami to dopiero fenomen jakiś geniusz

Gość gość
No to widocznie mam geniusza w domu