Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona93

czy ona jest ładna zdj?

Polecane posty

Gość ilona93

Zakładam wątek w bardzo trudnej dla mnie sprawie , wiem że nie powinam dodawać tutaj zdj tej dziewczyny , jestem z chłopakiem ponad rok , wiemy o swojej przeszłości i partnerach wszystko, wiem ze z nią pisał zanim zostaliśmy parą , proponował jej spotkania, zapraszał na weselę , podobała mu się krótko mówiąc. Myśłałam ,że się kochamy i wszystko jest ok , ostatnio na jego telefonie znalazłam zdjecie tej dziewczyny w jego galerii pochodzi z jej fejsbuka czy instagrama. Rozpłakałam się jak to zobaczyłam a on zrobił awanturę ,że grzebię mu w telefonie . Chcę zakończyć ten związek bo nie umiem ,zyć ze świadomością że gdyby ona wykonała jeden gest to by zrobił co by chciała( ps to ona go nie chciała ). Naprawde jest aż taka ładna ?Wg mojej przyjaciółki nie

Gość ilona93
nie umiem wstawić tutaj zdjęcia ;/

Gość gość
i chyba forum pomyliłaś hhihi

Gość gość
musisz wstawić na pokazywarka albo zapodaj i wysłać linka HTML czy cos takiego. Na dole bd pisać. czekam chętnie ocenie

Gość gość
Ale to nie tylko o urodę chodzi, wiem bo widziałam z kim znajomi zdradzają swoje atrakcyjne partnerki. Z maszkarami ktore szybciej zgadzaja sie na seks, bez wysilku z jego strony. Może sam fakt ze go nie chciała sprawił że on ciągle o niej myśli? Zdj z FB trzeba ściągnąć żeby zapisało się w telefonie wiec on to zrobił z premedytacją. Przykro mi, to smutna sprawa. Pogadaj z nim bez nerwów i spytaj o co chodzi. Przepros że grzebalas ale powiedz że on tez jest nie fair i ma to wyjaśnić.