Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciemnoskore dziecko, ma ktoras z was ? Jak z tolerancja ?

Polecane posty

Gość gość
22.07 -to ci z wsch.Afryki Somilai przoduje 95% panienek traci tma klitoris .O Botswanie nie wiem ...niepokojace są sąsiednie kraje RPA i rekord śwaita w ilosci g***tów :O Oraz Suazi czy Lesotho -słynny "taniec trzcin" : wiecie o co chodzi... Teraz zrozumiałe jest czemu autorka nie chce mieszkać w płd Afryce .

Gość gość
Somalia miało być .

Gość gość
Polska to jednak ciemnogród, a faceci na tym forum- kompletne dno. Zebyscie byli bielsi niz mąka, to i tak normalna kobieta takiego frustrata nie tknie, o czym dobrze wiecie :)

Gość gość
tak masz rację Polska to ciemnogród, to po co wracacie z bachorami do tego ciemnogrodu, a narzeczony..poszedł z inną; murzyn w życiu nie skala się pracą, kobietę traktuje jak zwierzę; widzę te mądrale z czarnulkami po zasiłek, bo tatus nieznany,wróciły z londyńskiej emigracji, a takie światowe!

Gość gość
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo to jest normalnie śmieszne. tak samo jakbym cię Trynkiewiczem albo z Waśniewską porównała - no wiesz biali katolicy jakby nie patrzeć ;)

Gość gość
Ja nigdzie nie wracam, bo z Polski nie wyjechalam. A narzeczonego poznalam w Polsce 7 lat temu i nie planujemy przeprowadzki, poki co.

Gość gość
"murzyn w życiu nie skala się pracą," chcesz mi powiedzieć, że żaden murzyn na świecie nie pracuje? za to każdy biały na świecie pracuje?? :D fajnie hehe ktoś tu dawno nie poroochał i kogoś tu chyba baba zostawiła dla czarnego, polecam maść na ból doopy :D Polecam ci też fajnego chirurga, dr n. med. Samuela Ojo oczywiście MURZYNA :D może zszyje ci doopsko żeby cię tak nie bolało :D

Gość gość
Żaden Murzyn nie skala się pracą, powiadacie?Ja słyszałam o takim jednym, co został prezydentem USA, ale to pewnie jakieś plotki były.

Gość gość
Obama nie jest murzynem, on jest kolorowy :P Nawet przodka Irlandczyka ma :P

Gość gość
Nie wyciągaj tego USA pochopnie -przestudiuj tamtejsze statystyki bezrobocia patologi i przestepczości wg pochodzenia . Oraz ilość tatusiów którzy nie chcą łożyć na swoje dzieci .Akurat Czarni przodują :P . We wszystkim co powyżej . A co do Baracka Husseina Obamy -akurat dobry przykład rasizmu czarnych, biali głosowali 58-44 czarni 95-5 widać kto kieruje się kryterium koloru skóry ..

Gość bląndynka
nigdy bym nie uprawiałą sexu z czarnuchem, oni przenoszą różne choroby , najczęściej to nieokrzesana patologia, bez napletka co to za sex!!!feeee dziecko, nigdy w życiu, żeby nas ojciec rydzyk wytykał w kościele i sąsiadki, o nie, a jak dziecko odziedziczy złe geny, rety!!!

Gość gość
23.44 marne prowo -widać brak rozumu na coś poważniejszego w temacie :D

Gość gość
wstydziłabym się chodzić ulicą z czarnym dzieckiem , u mnie żle to przyjmują, a dzieci potrafią być zawistne, co z domu wyniosą - wykrzyczą; współczuję twojemu dziecku, co go spotka od obcych, miłością go nie obronisz przed złym światem

Gość gość
media pokazały w Poznaniu pobitego czarnoskórego w szpitalu, pracował w PL, pamiętacie? nic dodać nic ująć

Gość gość
Słyszy sie również, jak to kibole, zwane przez władze "prawdziwymi patriotami" pobili ciemnoskórych studentów.

Gość gość
Autorka (znaczy autorka tematu-prowo) postępuje nielogicznie . Skoro pragnie 100% akceptacji dla dziecka to czemu nie zamieszka z dzieckiem i mężem w Botswanie :D ? Przecież tam będzie ono akceptowane a Botswana jak na warunki afrykańskie nie jest jeszcze do zamieszkania taka ostatnia ...:)

Gość gość
Bo ma prawo mieszkac gdzie chce

Gość gość
W Warszawie jest teraz ciut lepiej, ale skwaszone miny kobiet (najczęściej brzydkich) z mulatami i ciapatymi, świadczą, że tatuś po uzyskaniu karty stałego pobytu wybył, no bo po co mu taka kobieta, wykorzytać i już. Przodują w tym czarni hindusi i arabowie. Potem żenią się z przedstawicielkami swoich ras.

Gość gość
Tylko brzydkie i głupie polki wiążą się z czarnymi a potem płaczą bo on albo je leje albo znika z karta stałego pobytu albo lata za ładnymi kobietami. Wykorzystują paszczury bo tylko takie się na to łapią. Dziecko kolorowe to hańba dla kobiety, jej rodziców, rodziny i całego polskiego społeczeństwa. W szkole ma prze-*****-ne.

Gość gość
Po czarnym czy ciapatym żaden biały cie nie tknie. Do końca życia będziesz sama i wyszydzana przez innych. Oj głupia ty, głupia!

Gość gość
Murźinki, murźinek tfu!

Gość gość
Czarne nigdy nie będzie białe i v.v. Jestem rasistą bo odróżniam kolory ale nie prześladuję nikogo za kolor skóry. To duża różnica.

Gość gość
Ponad 20 lat temu to i ja miałam problem. Miałam zeza na jednym oku, po 2 miesiącach 1 podstawówki miałam operacje i to wystarczyło, abym była wyśmiewana na każdym kroku przez cale nastepne 6 lat. Czuje, że będzie ciężko z ta tolerancja.

Gość gość
Piep/przone hipokrytki mowia o Polsce ze ciemnogrod itd. i tak tu wracaja z tymi kolorowymi bachorami i po co tu wracacie ?? ktos tu was chce ?? tylko wstyd Polsce przynosicie i nasze spoleczenstwo niszczycie dzi/wki. U mnie na osiedlu jest taka jedna artystka co ma czarnego bachora( czarnuch kopnal ja w d**e) juz powiedzialem kilka slow co niej mysle. A polki to zawsze byly lafi/ryndy.