Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosa we mgle

Wolicie radio internetowe czy takie tradycyjne?

Polecane posty

Jak w temacie. Mam też pytanie dodatkowe. Czy tolerujecie sieciowe odtwarzacze strumieniowe czy może na ich widok dostajecie torsji pomieszanej z pomieszaniem zmysłów?

Ahoy Bosa. Kazdy format ma jakies plusy i minusy. Jesli ktos jest poza zasiegiem nadajnikow ulubionej stacji to pozostaje tylko DAB albo stream. FM jest ok, ale szumi i trzeszczy. W pacy slucham glownie FM, w aucie glownie stream, w domu tez. Place pare $$$ za stream wysokiej jakosci i mimo iz nie jest to FLAC to da sie z tym zyc. Teraz wszystko chyba ma bluetooth 4.0 z APX czy jak to sie tam nazywa-nawet moja pralka ma NFC, nie da sie uciec od tego... Teraz pytanie dla ciebie, tak z ciekawosci (ok wiem ze nie przepadasz za filmami w domu) VHS/ DVD/ BLURAY? Ciao

Gość Turkuć
Ja słucham podcastów.

Gość gość
Nie lubię radia. Słucham własnych mp3.

@ Kapitan statku widmo wczoraj Ahoy Bosa. Teraz pytanie dla ciebie, tak z ciekawosci (ok wiem ze nie przepadasz za filmami w domu) VHS/ DVD/ BLURAY? Ciao x Ahoy Kapitanie! :) Nie mam się zbytnio czym pochwalić. Zwykły tani chiński odtwarzacz DVD z hipermarketu kupiony za grosze. Stoi praktycznie nie używany. O wiele częściej włączam magnetowid Panasonica, a to dlatego, że mam niemałą kolekcję koncertów zgromadzonych na kasetach wideo. Uwierz mi Kapitanie, że muzyka o wiele przyjemniej brzmi z porządnego choć leciwego taśmociągu VHS, który niegdyś kosztował krocie, niż z taniego chińskiego DVD. Nie ma się co dziwić. Magnetowid jest stereo, z 6. głowicami, i oczywiście klasy Hi-Fi. Natomiast blureja nie mam i raczej nie zamierzam mieć. Nie widzę uzasadnienia dla jego kupna. Pozdrawiam :)

Gość gość
w*********j

VHS mial swoje uroki, ale nie mam sentymentu. Bez wzgledu na ilosc glowic, zastosowane systemy itd, itp. To byl dobry format jak na tamte czsasy, ale w chwili pojawienia sie divx i potem calej reszty VHS zaczal odchodzic w zapomnienie. PS. teraz wszystko jest Chinskie, czasem drozsze, czasem tansze...