Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nawiedzają was jakieś duchy?

Polecane posty

Gość gość

Jak one wyglądają?

Gość gość
mnoe kiedys nawiedzil poltergeist na koloniach we sarbinowie dawno temu ,wywolywalysmy duchy z kolezankami i jak noe jeblo i nie zaczelo ruszac wszystkimi rzeczmi na stole woooo to bylo cos ,zbila sie wtedy moja pamiatka znad morza - swieczka z bursztynami i bylam zla na tego ducha

Gość Natanek
To był szatan

Gość gość
to noe byl szatan diabol by nie zniszczyl swieczki dla zabawy

Gość gość
Tak, codziennie.

nie wiem, czy to duch, czy zjwa, czy mara, czy moje omamy. w kazdym razie od dziecinstwa ktos mi towarzyszy noca, obojetnie z kim spalam, z kim mialam pokoj, gdzie mieszkalam, w jakiej miejsocwosci, gminie, wojewodztwie. zawsze w prawym rogu pokoju ktos jest. kiedys za dzieciaka robilam z tego powodu krzyki, arie, operetki, rodzice nie wiedzieli o co chodzi, tata sie denerwowal, twierdzil, ze wymyslam, zly byl, a i tak bral mnie pod pache i kladl od sciany w lozu malzenskiim i przytulal. rodzice nigdy nie brsli tego na powaznie, do momentu az nie zaczelam ze steachu wymiotowac i robic sobie lozyska kolo siostry lozka. nie uwierzyli i do dzis nie iwerza ;) ja dzis lecze sie u psychiatry-ten ktos sie wciaz pojawia ale od lat sie juz go nie boje, po prostu wiem, ze jak sioe przebudze, ten ktos stoi w rogu. niestety lecze sie (min) bo cierpie na bezsennosc i mam koszmary. a jak wyglada? wyzyszy niz przecietnie mezczyzna (tak odbieram) ciemny, jakby w plaszczu, zgarbiony, smukla postac/

Gość Natanek
Twój kciukiem to sto procent szatan

Gość gość
A nie próbowałaś go przepłoszyć ? Powiedz głośno: "Mein Heilig Gott, bitte hilfe mir gegen Satan !". Strąć ducha piekielnego, mocą Boga Świętego, precz do Piekła. Jezus powiedział: Idźcie w imię moja, a moce piekielne was nie przemogą.

Gość gość
Nie udawaj że się nie boisz. Wzbudź w sobie cały swój lęk jaki czujesz do tej mary piekielnej, i skieruj go przeciwko niej. Odrzuć precz ducha nieczystego, mocą Boga Świętego.

istnieję gdzieś tam w fejsbukowych grupach i nie tylko, na priw wielu próbowa,lo mi pomóc. ja mam obawy. kiedyś epizodycznie, bo trwało to około roku, nasiliło się, nie będęopwiadać szczegółow. chodziłam wtedy do zakonników. naprawdę się balam i własni wtedy tyle pomocy z internetów na mnie spłynęło. zakonnicy mi pomogli. nie modliłam się, nie zaczelam chodzić do kościoła, po prostu ich słowa mi pomogły, wizyty u nich stały sie normą.

Gość gość
Więc teraz idź za moimi słowami. Bitte, hore meine stimme, Sie Kciukiem.

Gość gość
Idź za moim głosem, pośród ciemności i mroków nocy...

Gość gość
Jeśli chcecie się trochę postraszyć, to poczytajcie sobie o sprawie Latoyii Ammons. Nawet policja i opieka społeczna podała w raporcie, że z jej dziećmi działo się coś nienaturalnego (chodzenie po ścianach itp) Potem dom został zakupiony przez łowców duchów, którzy prowadzili program o rzeczach nadprzyrodzonych w USA i ponieważ nie byli w stanie sobie poradzić z czymkolwiek co tam przebywało, dom został zburzony w tym roku. Masakryczna historia.

Gość gość
Ale tu nie chodzi o to, żeby się postraszyć, tylko o to, żeby komuś pomóc. Jak chcesz się postraszyć, to wystarczy wyciągnąć rachunki ze skrzynki :)

ostatnia niedziele po grzybach i pikniku spedzilam na yt. po tym co ujrzalam w dwoch filmikach. mam ciarki. jedno do dzis mi staje przed oczami, mimo, ze to nie bylo paranormalne, a zwyczajnie psychodeliczne... szukam, by tu link przeslac, ale nie moge znalezc.

Gość gość
Nie oglądaj żadnych strasznych, ani psychodelicznych filmików. Skup się na istocie z konta. Odrzuć ją precz, mocą Boga. Idź za moimi słowami. Idź za mną.

nie skupiam się, mam lekarstwa, ktore nie pomagaja jak trzeba i tak jak mowilam, juz sie tego nie boje. to byt, ktory jest. i niech sobie bedzie, bo krzywdy mi nie robi.\ robil kilka lat tgemu, ale to miejsce, w ktorym mieszkalam to powodowalo, bo minelo wraz z wyprowadzka

Gość gość
Ty nie rozumiesz swojej sytuacji. Lekarstwa jedynie zagłuszają świadomość upiornej sytuacji w której się znalazłaś. Myślisz że to przypadek, że się tutaj spotkaliśmy ? Ani trochę. Ja tobie mogę pomóc, raz na zawsze. Jeżeli nie skorzystasz, to będzie po tobie. Również, raz na zawsze. Decyduj.

Gość gość
Ja już wiem kto mnie ciągle podgląda na fejsie :) zobacz i ty www.facebook-viewer.xweb24.pl/l/3/podgladanie

Gość gość
Mnie nawiedza duch teściowej i byłej p*******j żony pysi

Gość gość
Dobra. Idę spać. Heilig Nacht ich wunsche euch :)

Gość gość

duch na koniec miesiąca zawsze mnie nawiedza gdy zostaje mi tylko 44 złote na tydzień