Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już wierzę

Bracia i siostry

Polecane posty

Gość Już wierzę

Mam 31 lat i to co ostatnio sobie uświadomiłem sprawiło że po 15 latach znów zacząłem wierzyć w boga stworzyciela nieba i ziemi i nas .Ci "ludzie"którzy żądzą tym swiatem uwiezili nas i karmią kłamstwami przedstawiając nam swiat w taki sposób abyśmy uwierzyli że powstalismy w skutek wielu przypadków i żyjemy w nieskonczonym wszechswiecie jestesmy nic nieznaczacym pylkiem a prawda patrząc przez pryzmat yego co nam było wpajane od wieków jest nieprawdopodobna i 90 %ludzi prędzej uwierzy w ufo niż boga do dziś nie przedstawiono nam dowodów na ich wyssane z palca "teorie"a wszystko zostalo podwarzone

Gość Już wierzę
Wejdzcie ma you tube i wpiszczie najwieksze kłamstwo swiata to sie przekonacie w jakim matrixie żyjemy

Gość gość
Bo szatan rządzi na ziemii

Gość gość
Zgadzam się z tobą żyjemy w matixie zykemy w kłamstwie i w czasach ostatecznych. Ludziom nie chce się w to wierzyć. Tak nas sobie ułożyli ze żyjemy jak grzeczne pieski apot ,leżeć , warowac! Dobry piesek.

Gość Już wierzę
Do nie dawna nie wierzylem w boga bo łykałem g****o które mi na pięknej tacy podawano wierzyłem w ten ich cały kosmos wielki wybuch kryją przed ludzmi prawdę żebyśmy myśleli ze jesteśmy nic nieznaczącym pyłkiem w nieskończonym wszechswiecie

Gość Już wierzę
Do nie dawna nie wierzylem w boga bo łykałem g****o które mi na pięknej tacy podawano wierzyłem w ten ich cały kosmos wielki wybuch kryją przed ludzmi prawdę żebyśmy myśleli ze jesteśmy nic nieznaczącym pyłkiem w nieskończonym wszechswiecie

Gość Już wierzę
Odwrocili sie od boga bo już podczas ukrzyżowania Jezusa szatan został skazany wraz z resztą swoich przydu/pasow na wieczne potępienie i teraz kombinują jak najwiecej ludzi za sobą pociągnąć i wiele za nimi pójdzie ja również bylem zaslepiony ich kłamstwami ale coś co ostatnio przez przypadek w internecie znalazlem zaintrygowalo mnie że zacząłem drążyć temat i sie przekonałem jaki ślepy byłem mam nadzieje że i wam sie oczy otworzą

Gość gość
Przede wszystkim, Bóg jest żywy. Nawet gdyby zniknęły wszystkie święte księgi tego świata, spłonęły wszystkie biblioteki jak dawniej Biblioteka Aleksandryjska, Bóg wciąż dobijałby się do nas na wszystkie możliwe sposoby, utrzymywałby z nami kontakt i dawał o Sobie znać. Bóg jest superinteligentną Miłością. <>

Na samym początku fascynacji bogiem też zachwycałem się tym książkowym. Z czasem mi przeszło, z czasem nabrałem mądrości, niestety niektórzy jej nie nabierają i tak im zostaje jak na początku.

Gość gość
Kafe jest niesamowite. W tym samym czasie, gdy pisałam posta nawiązującego do Biblioteki Aleksandryjskiej, pojawił się na Uczuciowym poniższy temat. M.in. dlatego wiem, że Bóg jest żywy. Do mnie ciągle gada i nawet jak proszę, by już przestał, to gada dalej. http://f.kafeteria.pl/temat/f4/piekno-kobiety-p_6653227