Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie wieczór wyborczy z USA

Polecane posty

Gość gość
Ooo i pokazałeś swoje prawdziwe kolorki, co? :D I to są właśnie ludzie którzy głosują na trumpa- albo zgorzkniali MGTOW albo nacjonaliści albo jedno i drugie. Ty się pewnie zaliczasz do obu tych grup. Idę o zakład że jesteś zwolennikiem Korwina-Mikke, co?

Gość gość
Zabawne jak historia lubi się powielać. I zabawne jak amerykanie nie są w stanie wyciągnąć wniosków z historii III Rzeszy. Teraz tylko czekać na to co ten świr nawymyśla.

Gość Bad Day
Sugeruję się wypowiedziami Trumpa, a zależnie od tego kto go popiera czy nie uznaję czy jest to osoba rozsądna czy głupia.

Gość gość
^ Nie wiem czy nazwałbym to zabawnym, ale nie ukrywam, jestem ciekawy jak mocno uda mu się na gmatwać.

Problem jest taki, że demokraci wystawili fatalnego kandydata/kandydatkę... Clinton przegrywała w prawyborach z Obamą, więc jak miała wygrać wyścig prezydencki? Do tego jest to postać z establiszmentu i dodatkowo skompromitowana(obyczajowo, finansowo, kompetencyjnie - maile).

Gość gość
4:43 trafne porównanie. Wtedy naziści doszli do władzy bo wszyscy obawiali się komunizmu, teraz do władzy znowu zaczynają dochodzić naziści, ale tym razem z obawy przed islamizacją. Podatny grunt, masowa panika i BAM, mamy niebezpiecznego człowieka na czele najważniejszego państwa na świecie. W UE też zaczną wygrywać podobni do niego. Teraz brakuje tylko żeby jeden z nich nacisnął czerwony guziczek i wszyscy wylecimy w p**du i będzie spokój. Ludzkość to największa zaraza tego świata, wielkiej straty nie będzie

Gość gość
Oho, może będziemy mieli okazję przeżyć scenariusz z Fallout'a :D Z Trumpem w Białym Domu wszystko jest możliwe, więc wiecie ;) Rano zaczynam budować kryptę!

Gość Bad Day
Czemu sądzisz, że Clintonowa nie każe nacisnąć, że nie jest sterowana przez środowiska pchające się do wojny?

Gość gość
04:50 kogo by nie wystawili i tak by ta osoba przegrała. Ludzie są sfrustrowani i chcą zmian. Po prostu brak im wyobraźni by przewidzieć jak się ta zmiana może zakończyć. Zobacz co się u nas dzieje. Myślisz że ludzie tego się właśnie spodziewali po PISie? Przejadania pieniędzy, psucia relacji międzynarodowych, łamaniu praw obywatelskich? Panika przed islamem pcha ludzi ku skrajnym reakcjom.

Gość gość
Widzę, że jest tu fan Fallouta :D Miejmy nadzieję, że nie przyjdzie nam grać głównej roli w piątej części ;)

Gość Bad Day
Fallout zakłada i tak dość optymistyczną wizję - w rzeczywistości po ew. wojnie będzie światowy rząd, podskórne czipy, jeden producent żywności.

Gość gość
Trump to showman, ale nie ma nawet ułamka charyzmy Hitlera. Ten drugi był potworem, ale też wielkim mówcą, który potrafił pociągnąć za sobą tłumy. Trump to tylko śmieszny człowieczek z którego wszyscy kpią. On nie jest niebezpieczny, on po prostu jest clownem.

Gość gość
Człowiek rano wstaje, kawkę sobie robi, wchodzi na kafeterię a tu takie fatalistyczne klimaty :/ Yoo, 4:08, z której strony Fallout był optymistyczny? :\/ Co prawda nie przeszłam wszystkich części, ale latanie po zrujnowanym świcie pełnych ghuli to raczej słaba frajda. Ludzie, Trump nie rozpęta wam III WŚ, spokojnie. Za to będzie zabawnie popatrzeć jak będzie sobie radził >:] Polityk to z niego taki jak z koziej rzyci trąba, więc będzie ubaw.

Gość Bad Day
W Falloutach ludzie nie mają czipów i mają własną walutę.

Gość gość
ta, kapsle od (nuki) coli lol Chyba czas zacząć zbierać na wypadek Fallouta w realu.

Gość Już wierzę
Nie mace pojęcia co bedzie sie działo gdy ta masonska gnida Clinton wygra bardzo dobrze że trump zwraca sie w kierunku rosji może w końcu skończy sie ta bezsensowna zimna wojna ale i tak usa to państwo które dąży do unicestwienia swiata od II wojny rozpetali ok 30 konfliktów zbrojnych na całym świece dla nich tamta wojna trwa nadal a ludzie żyją sobie w pieknym spokojnym kraju i codziennie strzelają do siebie ameryka i pseudo żydzi zniszczą ten swiat

Gość gość
Wiem ,że to nie na temat ale...jeśli musielibyście wybrać uniwersum z jakiejkolwiek gry, to w którym chcielibyście żyć? Zaklepuje Mass Effect po warunkiem, że urodziłabym się po Żniwiarzach, nie przed.

Gość gość
Ok, może Gwiezdne Wojny jeśli byłbym Jedi?

Gość gość
Jedi, serio? :/ Powodzenia z celibatem.

Gość Bad Day
Skończ myśleć o pierdołach i w razie wygranej Clintonowej się przygotuj. Pieniądze na zagranicznych kontach, paliwo, złoto i biżuteria przy sobie, facet za kierownicą, broń przy boku, a jak zostaniesz sama to się poddaj i udawaj chorą, by Cię nikt nie chciał gwałcić. :)

Gość gość
Kto wygrywa?

Gość gość
Chciałam wybrać Thedas z Dragon Age, ale jak tak sobie teraz myślę, to życie nie jest tam cukierkowe, nawet dla ludzi...Nie wiem, wybieram Simsy :P

Gość gość
Co tu tyle fanów BioWare?

Gość gość
Czeka nas wojna?

Gość gość
A co jest złego w BioWare? Czekam aż ktoś zachowa się jak patriota i wybierze Wiedzmina :D Wersja hardcore- zostanie elfem :P

Gość gość
Już prędzej wybiorę świat fallouta niż świat wiedźmina...

Gość gość
Faerun z D&D, człowiek-mag. Nikt nie sprecyzował, że ma to być gra komputerowa :P

Gość gość
Nie wierze ze to pisze ale chyba tez bym wybral swiat simow :D Gralem w jedynke i zostalem bogaczem po kilku godzinach wiec wiecie

Gość gość
Nie wiem czy simsy to taki dobry świat. Moja siostra mordowała sąsiadów i robiła sobie z ich nagrobków płotek wokół domu więc jakby co to unikaj tam moją siostrę :D Kocham ją, ale dziewczyna ma mordercze skłonności.

Gość gość
05:56 D: