Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie wieczór wyborczy z USA

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie wieczór wyborczy z USA

Gość gość
Oglądamy: )

Gość gość
Czytałam relacje z elekcji na tumblrze i zrezygnowałam po kilku wpisach osób, które były atakowane przez trumpowiczów na ulicy...W niektórych miastach nie-biali pozamykali się w domach ze strachu. Tam będzie jakaś totalna masakra jeśli Trump wygra.

Gość Nosyradamus
Ludzie co mnie obchodzą wybory w USA oni maja nas gdzies my jestesmy w Polsce chore tematy ani Clinton czy Trumph nie są odpowiedni by piastowac stanowisko prezydenta Chodzi tylko o kasę i władze nic więcej

Gość gość
Nosyradamus, biorąc pod uwagę fakt, że trump trzyma z Putinem i kiedyś w wywiadzie wyraził podziw dla Hussaina, powiedziałabym, że powinno cię obchodzić kto wygra tamtejsze wybory. Clinton w najgorszym wypadku będzie słabym prezydentem, podczas gdy Trump zrobi kompletną rozpierduchę. Tylko czego można sięspodziewać po człowieku, którego rodzice byli członkami KKK http://www.snopes.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/09/trump-parents.jpg

Gość gość
gość dziś Nieee, to zdjęcie to akurat photoshop, ale jego ojciec rzeczywiście był członkiem KKK. Przynajmniej jakiś czas temu czytałam szczegółowy artykuł o tym, razem z rzetelnymi danami. Chyba na vice.com, ale pewna nie jestem.

Gość gość
Wolę Trumpa, niż Hilary "Kryminał" Clinton

Gość hooj wam z tego
W Polsce ludzie bardziej przeżywają wybory w USA niż sami amerykanie, buahahahaha... hooj wam z tego, w USA nawet nie wiedzą gdzie i co to jakaś Polska, jakaś zapyziała katolicka dziura na obrzeżach Europy gdzie bidne babunie w chustach sprzedają na trasie śliwki i jabłka, na temat Polski jest dokładnie ZERO w codziennych mediach, nikogo nie obchodzi ten teoretyczny kraik, 99% amerykańskiego społeczeństwa nie wie NIC na temat Polski

Gość gość
gość wczoraj KKK to akurat zajėbista organizacja, mam nadzieje że wzmocni swoje działania

Gość nowy start 2017
Głosowałem na Trumpa, a kto głosuje na tą peezde to zdrajca narodowy

Gość dziś koniec cyrku
wschodnie stany, na czasie wschodnim zamykają głosowanie za pare minut, ciekawe co dalej, ważne kto Ohio wygra

Gość gość
Nie podniecaj się tak, to oczywiste, że mają Polskę w du/pie i mają takie prawo, ale my musimy się interesować co sie na świecie dzieje bo to również nas dotyczy. Rosją też się każdy interesuje, dla bezpieczeństwa.

Gość gość
Spoko, możecie mieć w dupie wybory w USA, ale problem polega na tym, że jakiekolwiek problemy wewnętrzne Ameryki poczuje cały świat. Więc jeśli USA wybierze Trumpa, my też będziemy musieli żyć i doświadczać całego gówna z tym związanego. Trump jest typowym, narcystycznym szaleńcem, do tego naprawdę gównianym biznesmenem.Świat ma przejebane jeśli on wygra.

Gość gość
Jak wygra HELLery to dopiero będzie przejėbane, ta durna peezda jest umysłowo chora, w dodatku bierze kase od arabów i kradnie daniny na organizacje charytatywne

Gość gość
lol jeśli oskarżasz Hillary o kradzież, to radzę ci poczytać ile forsy nakradł Trump. On nie jest biznesmenem, on jest złodziejem. Jego ojciec był śmieciem, ale przynajmniej znał się na biznesie. Trump natomiast jest po prostu bogatym idiotą, który całe życie był prowadzony za rękę przez zatrudnionych przez siebie specjalistów. Mówimy tu o człowieku, który uważał, że wystarczy telefon do Gatesa żeby "zamknąć" internet (?), który przyznał, że gdyby jego córka nie była jego córką, to chciałby ją posuwać, który podziwiał Hussaina, który przyjaźni się z Putinem i który ma wszystkich w d***e poza samym sobą. I to jest człowiek, który prawdopodobnie stanie na czele najbardziej wpływowego państwa na świecie...przecież to jakiś absurd.

Gość gość
Śniło mi się, że wybory wygrał trump. Potem słyszałem głośny huk za oknem i niebo było pełne samolotów zrzucających bomby. Potem mój stary włączył telewizję i tam trump mówił, że od teraz Polska i Finlandia jest oddana ruskim a unia podpisywala jakies porozumienie, ze sie na to zgadza. Wiem, mam z******te sny.

Gość gość
A powinniście się przejmować, bo Clintonowa to gorszy wybór, USA zacznie prowokować by wybuchła III WŚ.

Gość _ff_
Chyba obudzimy się z Trumpem, ale będą jaja :D.

Gość gość
Oby to nie był proroczy sen...

Gość gość
Amerykanie mają p********e, to już praktycznie oficjalne.

Gość Bad Day
Trumpa popierają twardziele pokroju Schwarzeneggera, Clinta Eastwooda czy Mike'a Tysona, a nie jakieś zdemoralizowane gwiazdy typu Katy Perry czy Madonna. :) To raz. Dwa Trump komplementował córkę, że jest sexy i jakby nie była jego dzieckiem to by się z nią umówił - facet mówi prawdę i nie boi się politycznej poprawności, która zniszczyła wielką część świata, bo kultura USA ma gigantyczny wpływ na całą resztę. Putin jest dobrym przywódcą, bo wszyscy się go boją, dzięki temu Rosja nie jest olewana, jak np. my.. TRZY - jak III wojna światowa, która będzie prawdopodobna z Clintonową u władzy. Clinton to jest człowiek, który udawał płacz przed kamerami na pogrzebie swojego wroga, gdy chwilę przedtem śmiał się (można obejrzeć na youtube).

Gość gość
A kogo obchodzi kto go popiera? Mam własny rozum i nie muszę patrzeć na listę aktorzynów, którzy na niego głosują. Masz rację, nie ma nic nienormalnego w seksualizowaniu własnej córki, nic a nic/sarkazm. Ależ oczywiście, dobrego przywódce poznasz po tym, że wszyscy się go boją. Do tej pory sądziłem, że to jedynie oznacza, że mamy do czynienia z dyktatorem, ale najwyraźniej się myliłem. Dziękuję za oświecenie nieznajomy z kafeterii o 4 nad ranem.

Gość gość
yep, Trum prowadzi...minimalnie, ale prowadzi. Zapalmy znicz dla Hameryki

Gość gość
Hahahaha mam wrażenie jakby USA i Wlk Brytania konkurowali ze sobą o to kto bardziej da ciała :D Wyspy na razie prowadzą, ale Amerykanie mają Asa w rękawie...a może powinnam powiedzieć Trumpa? :D

Gość gość
Najbardziej mnie rozwaliło jak trump upewniał się czy jego żona na pewno na niego glosowała :D Na zagranicznych stronach już krążą fotki. Najwidoczniej nie był zbyt pewny czy aby żona na pewno odda na niego głos. Komedia.

Gość Bad Day
Niestety nie masz rozumu, rozsądni ludzie popierają Trumpa, a Ci głupsi/zdemoralizowani Clintonową. Komplementował córkę za kobiece cechy, jego obie córki są piękne. Dobry przywódca czy to państwo, firma czy rodzina musi budzić podziw i strach, inaczej nikt go nie szanuje i chce zaatakować.

Gość Bad Day
On po prostu wie, w przeciwieństwie do wielu ludzi, że kobiety są zdradzieckie i nawet będąc Trumpem/Deppem/Pittem można dostać cios w plecy.

Zdobył już Ohio, a Floryda też raczej jego, więc raczej nie ma bata, żeby to przegrać. Ciekawe, kiedy ten wariat zabierze się za rozłożenie NATO.

Gość gość
04:32 Czyli nie masz własnej opinii tylko sugerujesz się tym kto głosuje na trumpa? Jesteś pewny że to on jest głupi a nie ty? 04:22 Dobry pun! ;)