Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Serwis telefonów Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Hej, wiecie może gdzie tanio naprawią mi zalanego Samsunga w Warszawie??

Gość halina325
może w Teletorium, mi całkiem tanio naprawili telefon :)

Gość MagdaM87
Można poszukać takiego specjalistę w Internecie, chociażby tu: http://www.ozii.pl/ :) fajne jest to, że może być ułatwieniem życia codziennego, szybką realizacją "starych spraw" albo rzeczy, których nie lubimy robić. Dodatkowo oprócz "zlecania spraw" można jednocześnie być "Wykonawcą" dla innych użytkowników portalu w zakresie naszych kompetencji, w których czujemy się najlepiej ;)

Gość agatiiii
ja też korzystałam z teletorium, bardzo szybko mi naprawili telefon

Gość gość
Polecam wysłać do artmedia-serwis.pl dostaniesz naprawiony telefon w bardzo szybkim tempie, a do tego bedziesz mieć pewność że zrobione jest profesjonalnie!

Gość gość
Polecam serwis NR6.pl naprawili mój telefon kiedy żaden serwis nie był w stanie go naprawić!

Gość amelxa
ja jak miałam problem z telefonem to zaniosłam go do teletorium i szybko go naprawili

Gość gość
na kazdej ulicy jest chyba z 5 sersiwow

Gość gość
mi też zależało na tym, żeby mieć gwarancję na naprawę, w końcu nigdy nie wiadomo na jakiego specjalistę się trafi, albo pseudo specjalistę. Nie ma to jak dać do serwisu telefon, a potem okazuje się, że pieniądze wydane w błoto, nie? W każdym razie ja wybrałam serwis z polecenia znajomego, więc mniej więcej wiedziałam, że sprawdzają się okej. Koniec końców okazało się, że rzeczywiście dają radę, a przy okazji jeszcze etui sobie u nich kupiłam :D a co do miejscówki, to tu: http://magicphone.pl/kontakt/

Gość gość
Naprawiałem w https://serwisiphone.pl/ i szybkę wymienili mi na miejscu w jakieś 20 minut. I tak dają gwarancję takie serwisy dodatkowo

Gość gość
Broken Phone Łukasza Wysockiego poradzi sobie z większością problemów telefonicznych.

Gość gość
bez względu na to, co dolega Twojemu telefonowi w BrokenPhone go naprawią.

Gość gość
Polecam BrokenPhone Łukasza Wysockiego! W kilka chwil naprawił smartphon, który już przeznaczyłam na śmietnik. Dzięki niemu odzyskałam cenne zdjęcia z autostopowej wyprawy do Francji. Naprawdę polecam ;)

Gość Paweł

Jak mam problemy z telefonem to zawsze udaję sie po pomoc do BrokenPhone. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. 😉

Lubię korzystać z serwisu komputerowego LKV VR na Żoliborzu przy Jelinka, na prawdę fajny młody zespół, szybko realizują naprawy

Jeśli szukasz serwisu dla swojego telefonu, możesz skorzystać z darmowej porównywarki cen takich usług - serviceant.pl . Na pewno znajdziesz coś dla siebie i nie przepłacisz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się