Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często wasi faceci wychodzą sami?

Polecane posty

Gość gość

Jak często wasi faceci wychodzą gdzieś z kolegami na męskie spotkania? Mój wychodzi co tydzień. Nie wiem czy to często czy nie, my razem rzadko gdzieś wychodzimy.

Gość gość
Wg mnie bardzo czesto, ale kazda rodzina, zwiazek ma swoje układy i zasady. Mój maz nie wychodzi w ogole na tzw 'meskie spotkania', o ile masz na mysli chlanie w jakims pubie. Wychodzi natomiast na rower, na piłke, na kawe. Piwo pije sporadycznie, najczesciej 1-2 ze mna przy jakims dobrym filmie albo meczu. Moze dlatego, ze ma juz 38 lat i przed slubem wystarczajaco se wyszalał i wybawił 'z kumplami' ;)

Gość gość
Moj bardzo rzadko raczej razem wychodzimy ze znajomymi. Ostatnio byl na kawalerskim kolego jakos w maju i od tamtej pory sam niw wychodzil. Woli spędzać czas ze mną chyba juz dojrzał do tego ze w związku spędza sie czas razem co nie znaczy ze jest się ze sobą 24h/dobę. On sam po prostu nie chce wychodzić woli ze mną posiedzieć.

Gość gość
mój chodzi 4 razy w tygodniu na treningi, tam sie spotyka z kumplami, a jakies piwo, czy typowe męskie spotkanie to tak ze 2-3 razy w miesiącu. Jeśli ogólnie nie narzekasz jak ciebie traktuje, nie zawala obowiązków domowych, poza tym nie chleje na tych wyjściach i czas, który razem sp0ędzacie jest dobry, to nie ma nic złego, ze raz na tydzień wychodzi.

Gość gość
Wychodzi że 2 razy w miesiącu. Tyle że często nie pije na tych spotkaniach. Ja wychodzę częściej.