Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już wierzę

Brawo Trump

Polecane posty

Gość Już wierzę

W koncu ktoś sie rozprawi z tą masońską chołotą plugawymi pomiotami lucyfera mam na dzieje że wraz z putinem wkońcu się za nich wezmą i wystrzelą tą hałastrę w ten ich cały zmyslony kosmos i w Końcu cała reszta omamionych ich kłamstwami a to ponad 80% ludzkości jak wygląda nasz świat na prawdę i ze nie jesteśmy malym nic nieznaczącym pyłkiem w bezkresie wszechswiata ale to my jestesmy cudem tego stworzenia niepowtarzalni i wyjątkowi h/uj w du/pe całej masonerii i ich panu luckowi

Gość Już wierzę
Ja nie rozumiem czemu ludzie jeszcze nie przyjeli do wiadomosci ze ziemia jest plaska a tyle dowodów już pokazano ani jednego obrazu z satelity ktory by nie wyglądał jak z taniej gry ponoć tyle satelit krąży a na zadnym nie ma przyzwoitej kamery tylko wsystkie vga animacje niby ziemi wyglądają jak yania gra komputerowa dlaczego mozna dojrzeć obiekt oddalony o kilkaset kilometrów skoro powinien znajdowac sie kilkaset metrow ponizej widnokregu dlaczego promienie sloneczne przebijajace chmury rozchodza sie na boki przecież slonce jest oddalone 150 milionow km stąd dlaczego niekiedy widać księżyc w dzień czy esciowo przysloniety przecież powinien być po drugiej stronie słońca a skąd te zaciemnienie na nim przecież ono powstaje gdy ziemia przysłoni słońce czyżby dlaczego kierując sekstans w słonce pokazuje nam ze jest ono oddalone o niecałe 5 tys km i ma 59 km srednicy i podobnie księżyc dla czego skoro ziemia kreci sie ponad 1500 km na h to samolot poprostu sie nie wznosi i czeka az ona sama sie obkreci przecież stojac dajmy na to na pedzącym pociagu i skaczac w górę wylądojemy juz w innym miejscu dla czego po drugiej wojnie kiedy powstało ONZ na ktorego fladzede fakto znajduje sie mapa plaskiej ziemi i to idealnie odwzorowanej z biegunem poludniowym na środku powstał pakt o zakazie zblizania sie do Antarktydy koniec tych bredni nie ma kosmosu nie było wielkiego wybuchu stworzył nas Bóg a szatanskie media od ponad 60 lat piora nam muzgi kosmosem i kosmitami żebyśmy przestali w niego wierzyc

Gość gość
Clinton i Trump to jak PO i PIS w Polsce. Wybór między mniejszym a większym złem.

Gość Już wierzę
Nie bardzo sie zgodze jakby PO wygrało to już miałbyś w sąsiedztwie rodzinke ciapatych o 500+to bys nawet nie słyszał a córki bys z domu nie wypuścił bo by ci ja zaraz wzbogacili kulturowo

Gość Już wierzę
A tusk w przeciwienstwie do trumpa jest masonem zauważono to po sposobie z jakim witał sie z szefem komisji europejskiej który najwyrazniej jest wyzszej rangi wolnomularzem po sposobie witania to sie poznaje

Lepszy pakol niz ukrainiec piertolony ja sie dobrze czulem w polsce za PO a pis niestety nie umiem zaakceptowac duda to jakis pionek do odstrzalu jakby go zajeebali to by sie nic nie zmienilo bo to jest andrzej sraka a ta kopaczowa jakas nawiedzona stara baba. Na sama mysl o tym kto siedzi w polskim rzadzie ogarnia mnie zal strach i nienawisc.