Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona matka

moja córka idzie za rok do 1 klasy szkoły podstawowej

Polecane posty

Gość zaniepokojona matka

razem z mężem jesteśmy wykształconymi ludźmi, jesteśmy też katolikami i jesteśmy świadomi tego co się dzieje na świecie, mamy własne zdanie na temat wydarzeń na świecie, nie chcemy aby nasze dziecko od najmłodszych lat było poddawane reptiliańskiej indoktrynacji która ma uczynić z ludzi niewolników systemu którzy zgodzą się na powstanie rządu światowego pod przywództwem Antychrysta i jego armii Anunnaki którzy przybędą ze zbliżającej się do ziemi planety Nibiru Ja i mąż wiemy że to Bóg stworzył Ziemię 6000 lat temu a na niej człowieka, że Ziemia jest płaska, że słońce i księżyc krążą ponad Ziemią, a niebo jest niebieskie bo nad nami jest ocean i nie można latać w kosmos. NIE CHCĘ aby moje dziecko uczyło się tych kłamstw o ewolucji, wielkim wybuchu, kulistym kształcie ziemi i krążeniu ziemi w okół słońca NIE ZGADZAM SIĘ NA INDOKTRYNACJĘ MOJEGO DZIECKA !!! Wiem że w Polsce jest obowiązek szkolny i muszę posłać swoje dziecko do szkoły, stąd pytanie jak je ustrzec przed szkolną indoktrynacją ze strony systemu?

Gość gość
ha ha ha zawsze mozesz uczyc swoje dziecko indywidualnie w domu . Nikt nie nakazuje ci nauki w szkole . po drugie zas pierdoły pierdoły pierdoły . Ale w sumie prowo z innym tematem :)

Gość gość
Jak Antychryst przybędzie ze swoja armią Anunnaki to i tak nie będzie sie pytał o zgodę, tylko zajmie Ziemie, więc lepiej niech twoje dzieci pogodzą sie zawczasu z ta myślą. ;)

Gość gość
Najwazniejsze, zeby sie nauczyla przecinki stawiac.