Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Wyjaśnię słowami mamusi dlaczego warto mnie podrywać

Polecane posty

"Jestem piękny brzydotą innych" :D Stwierdziłem że spełniam ponad 30 podstawowych wymogów do małżeństwa a których wszystkich nie spełnia ponad 99.9% mężczyzn:classic_cool:.Nie wspominam o tych bardziej wyśrubowanych:D. Niektórzy są tak wredni że aż żal mi ich partnerek:O.I nie pisze o byle pierdołach że lenie czy nieudacznicy ale w złośliwy sposób utrudniających im życie:O. Tu mój podstawowy temat: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/szukam-chetnych-ktore-chca-mnie-posiasc-p_6652668 :classic_cool:.

Gość Czarny Księżyc
Dlatego na podrywie najlepiej być w otoczeniu paskudnych karłów reakcji żeby był kontrast :D.

Gość gość
Hehe

Gość gość
Witamy Państwa na kultowej imprezie Andrzejki w Remizie! Wzorcową zabawę gwarantuje organizator takich imprez jak Halloween - One night in Remiza!, czy Flamingo Night. Oprawę muzyczną zapewni znany i lubiany w okolicy DJ Hop! Czeka nas podróż od lat 90 do najnowszych hitów światowej sceny muzycznej. Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na Andrzejki 2016 do remizy o godzinie 19:00. Organizator przewiduje napoje. Zaproszenia będą wydawane u organizatorów oraz przy wejściu. *** Start 19:00 *** Wjazd: lista Fb 10zł, reszta 15zł (Cena obejmuje wstęp i napoje, nie zapewniamy alkoholu) Dodatkowe informacje: - Lokal ogrzewany - Szatnia została powiększona - Selekcja - problematycznych będziemy wypraszać

Gość gość
gość dziś - chętnie wstąpię na tę imprezę. Mogę przyjść?