Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maria Szymanowska przyznała że bierze ketrel

Polecane posty

Gość gość

I jest chora psychicznie, czy to prawda? Czy tylko próba zwrócenia na siebie uwagi?

Gość gość
Ona jest gorsza od noxelii bo noxa chociaż nie udaje księżniczki, jest tępa i niedojepana i wie ze taka jest, a kciuk że swojej głupoty chce zrobić jakiś event

Gość gość
Kciuk ma podobno psychoze

Gość gość
A kto to?

Taka celebrytka córka znanej pisarki Wandy Szymanowskiej, autorki takich bestsellerów jak Zielone sandały i Czerwone kalosze albo chooy wie jakie, Maria znana jest ze swej urody oraz figury, często porównywana z Ewą Chodakowską, Marysia jest też wielką obrończynią zwierząt oraz weganką na 100% Prawdziwa hippie, underground, viccanka, zbieraczka grzybów i koneserka grzybowej oraz jarmużu, wyznacza trendy wśród innych hippie z Bojanowa i okolicznych dziur W chwili obecnej na ketrelu, lata chlania zrobiły swoje z mózgiem Marii i odzywają się choroby psychiczne.

Gość gość
koneserka grzybowej:D

Gość gość
udziela się na kafe?

Gość gość
Tak i ma zanik płata czołowego

Gość ketrel weź
Kafe zrylo jej beret.

Gość gość
Jak się nazbiera wiecej postów to wyśle linka jej matce :-)

Gość gość
Brałem pomógł mi teraz biorę tegretol i tez mi pomaga usypiam do tego dostaje jakiejś fobii

Gość gość
Przecież kciuk to pijuska, ona łączy leki z alkoholem?

Gość gość
Jarko Fleton wczoraj hahaha :p

Gość gość
Kciuk to FAS?

Gość gość
Ciekawe jak tam draculiada kciuka

Gość biedronka security
Kciukiem nie je mięsa,uważa że wszyscy mięsożercy mają cmentarze w żoładkach ale ma mięsożerne psy i chłopaka dla którego też lubi często rzucać mięsem ;) P.s.kradnie dla funu( przyznała sie do 10 kradzieży w sklepach ) bo twierdzi, że jej sie należy

Gość gość
Właśnie, o co chodzi z tym że jej się niby należy? Serio tak napisała? Z jakiej racji jej się należy ?

Gość gość
Kciuk upadła na dno

Gość gość
Tak kończy zapijaczona patola z Bojanowa, na ketrelu, a co będzie dalej? I noxa i kciuk skończą źle

Gość gość
Kciuk czyta ale nie chcę się zalogować

spoko, tego linka rano już dostałam na fb, ale po co komentować, ten temat jest denny. alkohol przy lekarstwach, brawo debil, patologia level hard chyba twoim środowisku panuje, skoro takie mieszanki przyjmujesz.🖐️

Gość gość
To ty ile razy weszlas na kafe topisalas że pijesz, wiecznie chlejesz i taka jest prawda, ty patologio, mamusia się dowie o tym co tu wyrabiasz, np dręczenie chorej psychicznie noxelii sie pewnie Wandzie spodoba

Gość gość
Kciuk patologia to ty i Noxa, szczające na ulicy po pijaku.Złodziejka jak ty, wiecznie napruta cytrynówką , obrabiana przez starego dziada konia, i publicznie chwaląca się zrobieniem loda obcemu facetowi na Sylwku.Możesz sobie zaprzeczać, wyzywać, próbować merytorycznych odpowiedzi ( pseudo), ale ty i oixa to jedna z najbardziej żenujących osób jakie tu bywały.

Gość gość
Zgadzam się, kciuk prezentuje swoją osobą kwintesencję menelstwa, opisywała tu wiele razy akcje które ktoś wyżej przytoczył a które są obrzydliwe, zaprzeczenie kobiecości podobnie jak noxa, jesteś totalnym menelem i z urody i z zachowaniaz pr,ykre bardzo ale to fakt

Gość gość
Można się starać być obiektywnym, ale te dziewuchy w wieku dwudziestu kilku lat zachowują się jak stare żulówy spod monopolowego, serio. A kciuk i ten jej pseudo inteligentny bełkot to jest totalna wiocha i śmiech na sali, ona próbuje zgrywać jakąś wielkie uj wie co a wygląda to jak jakiś występ cyrkowy, totalne dno ciekawe czy ona wie ile osób ma polewę z niej taką,jak ona z tigera i kobry :-)

nie wiem, co we mnie jest patologicznego, ale ok. wysikanie w parku? nikt z was nie sikal kiedys gdzies w krzakach? i kazde moje wejscie tu, to picie? no wybacz, ale gdybym sie uchlewala, to zarzut bym zrozumiala, jakbym codziennie tu wchodzila i codziennie pisala, ze cos pije tez. wasza nadinterpretacja mnie rozwala, wystarczy sobie swojej wersji niedopisywac i wyjdzie ktos calkiem normalny-czyli ja

Gość gość
To masz problem bo nie napisała, dwa są moje pozostałe nie, i w ogóle dziwne jest to że jak ci ludzie cisną to widzisz zawsze tylko jedna osobę a jak noxelii to całą masę ludzi, możesz to wytłumaczyć? Po co poszukujesz sama siebie, czyżbyś nie przyjmowała do wiadomości że tyra cię więcej niż jedna czy dwie osoby? Wypierasz to?

Gość gość
Tobie kciuk to ostatnio nawet żmij pociska :-D

jeśli faktycznie pisała to więcej niż jedna osoba, to zwracam honor, z innego powodu mysle, że to jedna, a mianowicie dlatego, że nagle w przeciągu kilku minut pojawiły się cztery posty do tego zwroty ''zgadzam się'' w podobnym stylu, a po mojej odpowiedzi cisza. to wiele sugeruje. i nie, nie wypieram, wielu ludziom nie odpowiadam, nie tylko tu, za to kafe to jedyne forum, na którym spotkałam się z takim hejtem, na innych choćby fejsbukowych piszsę też o wielu sprawach, piszę podobnie co tu i jakoś nie ma takie odobioru jak na kafe, a wręcz brak kija w doopie rzuca się w oczy. w zasadzie nie spotkałam się z ciosem w moją stronę w żadnym miejscu w necie, poza tym.