Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maria Szymanowska przyznała że bierze ketrel

Polecane posty

Gość gość
Normalna szanująca się kobieta nie szcza nap********a w krzakach, nie rzyga na drugą (nox) i nie pierdzi na ludzi No ale kciuk i nox z kobiecością mają nie wiele wspólnego

zmija to ja kojarze, ale z innych tematow sprzed lat, nie znam kolesia, nie przypominam sobie zadnej dyskusji z nim, wiec po co mialby to robic?

Gość gość
Tak k***a napewno, już widzę jak na innych forach piszesz że obciagalas kumplowi w sylwestra i rzeczy co tu typu że ci kutrem wali z witryny, kciuk bajki walisz jak noxa serio po chuj ty się osmieszasz? Mam nadzieję że naprawdę ktoś to twojej matce pokaże

Gość gość
Na poprzednim topiku ci cisnął, żmij spod Orange sie nie ukrywa wiadomo było ze to on

ten temat sprzed lat, to była głupota. takie dwa w jednym, bo raz, że w samym temacie pisałam, że zrobiłam głupostwo po pijaku i to był mój pierwszy i ostatni tego typu wyczyn, a dwa, że w ogóle ten temat załozyłam. Człowiek na błedach sie uczy, nie wiesz? I kiedy ja pisałam, ŻE MI WALI SKADS KUTREM? ta dyskusja była stricte obiektywna, pisałam ogólnie nie uzywalam siebie jako przykladu, ilez razy mam powtarzac, ze nadinterpretacja jest tu niepotrzebna? na sile robicie ze mnie gwiazde... w tym zlym swietle. po co? az tak Ci sie w zyciu nudzi?

22.01 tego totalnie nie rozumiem, po co on to robi, na co? nigdy ze mną scysji nie miał, nie zna mnie i marnuje czas na logowanie sie w innych tematach i wylogowywanie tu, żeby mi bezsensownie cisnac? kurde, w pale sie nie miesci

Gość gość
Bo jesteś żałosna, ciebie już tu nikt nie broni, nie chodzi o scysje tylko o to że jesteś jak noxelia a takich ludzi się tyra i koniec

22.07 to serio? jestem wg Ciebie żałosna i z takiego powodu marnujesz czas na jakieś bezsensowne posty? naprawdę Ci sie chce? ja bym olala i spozytkowala czas w inny, lepszy sposob

Gość gość
A ja napiszę inaczej, nie żałosna ale....kciuk jest poprostu freakiem, dziwolągiem z którego się wszyscy zabijają, to jak z tajgerem i kobrá z których to kciuk się śmieje :-) taka mało inteligentna, brzydka zalatująca patola osobowość, to jest kciuk,nox i i ne tego typu freaki a obcowanie z nimi na forum to freak show,

Gość gość
nabijają*

ja oczywiście rozumiem, że jako hejt musisz napisac, że jestem brzydka i mało inteligentna. przecież, gdybys napisał/a coś dobrego, byłoby to dziwaczne, no nie? w jednym za to masz rację, jestem uważana za dziwoląga, ale nie jest mi z tym źle

Gość gość
Kciuk proszę się.... Pełne 100% ludzi z kafe które wg ciebie jest jednym z najpopularniejszych for w pl twierdzi że jesteś brzydka, fakty są bezlitosne dla ciebie :-)

a no tu się mylisz. (i nie wypowiadaj się za innych, może rób to ze swojego tylko stanowiska i podłącz tych kilku nedznych hejtów, którzy myslą to samo co ty z nienawiści do mnie, bo obiektywizmu w was tyle, co we mnie modelki;) )

Gość gość
Kciuk ja sie też podpisuję pod jednym postem.I jak widać próbujesz psuto retoryki xd Daruj sobie, najtragiczniejsze jest to, że zdrowe psychicznie osoby widzą fakty, ty do smierci będziesz zaprzeczać , cbo tak sobie interpretujesz. Nie jesteś kobietą, tym bardziej dobrze wychowaną.Gdybym była facetem omijałabym cię łukiem/

widać po tobie obiektywizm i brak cech hejtu, szczeglnie przedostatnie zdanie. gdyby to jeszcze było konstruktywne, ale to tylko hejt, byle cisnac i cisnac. i to chyba was najbardziej denerwuje, ze ja sie nie denerwuje. a szkoda, myslalam, ze dzis moze sobie z kims po ludzku pogadam, ale marnuje chyba czas i pozostanie mi usmiech do was. noo, nic na sile.

co mnie jeszcze rozwala, ktoś kto uzywa tych go.wien typu iksde będzie mi gadał o retoryce? :)

Gość gość
on już kafeteryjne cfele , ścierwo w dziub dymane upatrzylo sobie jedna i się dowartosciowuja a raczej probuja uciec od swego w ich dzioby dymanego zycia...

i po temacie, a chciałam, by ktoś mi coś doradził, chyba dziś oprócz innego przyjaznego mi freak'a nikogo wiecej tu nie spotkam

Gość gość
powiedział tłumok, co piszę z błędami z napleta.XD XDXD mamy z ciebie ty chodakowska Minelli ze wsi:) Tłuku bez studiów menelico.Każdy facet poza postarzałym cpunem nie chce takiego barachła jak ty.Nawet ten Maciejaszek coś cię zlewa , skoro całe noce siedzisz napita na kafe.Nie bzyka cię gnomie?Narzeczony tja jasne>>>>Już idź Kciuk zakop ryja w betoniarce , bo szpachli na ryj potrzebujesz ,żeby wyglądać jak człowiek, a nie gnom

Gość gość
Mi sie Kciukiem wydajesz równ i mysle ze mialybysmy szanse sie zakumplowac,szkoda ze tak daleko mieszkasz

Gość gość
ktos se ostro wkurfil na riposte :D

Gość gość
no wkurwiła mnie menelica, w życiu nie studiowała, dymał ja stary koń, pól kafe z niej wyło w 2008 jak jej wiśniewskiego zobaczyło( miał czerwone kłaki),zaćpana, zapijaczona , niedomyta , a za bożyszcze tłumów robi.Jeździ po noxie - nieudolnie zresztą, co już wszyscy widzą.Tak samo kity żeni ,że smsa dostała, na fejsie jej wysłali bla bla, i właśnie weszła!.I inne pierdoły.Nikt by nie chciał takiego zera za partnerkę, a ta się uważa za Lizę minelli z Chodakowską w jednym ,plus Szymborka i jeszcze nobla dostanie, za mitomanię.Złodziejka i obciągara udająca nie wiadomo kogo.

Gość gość
a mnie smiechawa bierze na takich hejterkow kciukowa ci pocisnela i wszystko na temat bueheheheh:D zenada w ch/uj

Gość gość
co za obraz nedzy i rozpaczy to cos wyzej buahahahahahaha!!!!!!!!!!!!! tak ci kciuk pocisnela ze wycisnela lzy krokodyle co za parch miotajacy sie w szale na kciuka, dobre!!!!! :D :D :D

Gość gość
Kciuk to może pociągnąć kłócą po grzybowej i jarmużu nic więcej, ten jej pseudo inteligentny bełkot jest beznadziejny

Gość gość
Za miesiac Marynia koczy 27 lat

Gość gość
A wygląda na 37

Gość gość
Kciuk to może pocisnąć kloca*

Gość gość
a skad wiecie kiedy ile maja lat