Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Gracze podpowiecie gdzie znajdę cd key?

Polecane posty

Słuchajcie formatowałam komputer no i mam problem... Nie mogę zainstalować gry bez cd key a orginalną książeczke z kodem gdzieś mi wcieło. Wiecie może czy gdzieś w odmętach internetu znajdę cd key? Jeśli tak to poproszę o link. Odwiedziłam już setki stron i na każdej znajduje co raz to nowy kod. Pomożecie?

Gość gość
a do jakiej gry potrzebujesz ten kod? napisz to cos znajde

Gość Turkuć
Do jakiej gry? Może dystrybutor Ci prześle keya gdy przeslesz im zdjęcie z pudełka i płyty? Polecam kupowanie gier w cyfrowej dystrybucji. Mniej takich problemów na przyszłość.

Wiesz co walił pies reklamy. Muszę znaleźć ten kod.:-) Gościu a ta gra o której tu mowa to Stalker Cień Czarnobyla.

Turkuć ja tą gre mam już x lat. Wtedy jeszcze nie miałam szybkiego netu wiec kupiłam ją w empiku.:-)

Gość gość
Moim zdaniem jesteś moralnie zabezpieczona i możesz śmiało pobrać cracka. Gre masz w oryginale. To dość stary tytuł, więc myśle że na jednym kopiuj-wklej by się skończyło.

Gość gość
FK47-S4JT-576Q-GZTM GS6A-3KCX-AHXV-HVS3

Gość gość
laska która gra w Stalkera. o matko wyjdz za mnie :classic_cool:

Gość gość
Laska która słucha metalu>która gra w stalkera

Gość gość
Znałem taką, grała ze mną w gildii w pewnym mmo i jeżdziła też motocyklem.

Wiecie co marzy mi sie zagrać na platformie. Przeszłam już Cień Czarnobyla na wszystkie sposoby (z tego co pamietam jest ich 7) i teraz czas podjąć większe wyzwanie.:-)

Gość Turkuć
Kody do Stalkera kiedyś byly rozdawane na stronie cdaction. Jak znajdziesz instrukcje ze swoim ckeyem to możesz za darmo zarejestrować go na gog.com i potem możesz go sobie pobierać legalnie z ich strony. Pozdrawiam.

Myślę że go zarejestruje, żeby nie mieć takiego problemu przy kolejnym formatowaniu.

Gość gość
czemu nie zagrasz w nowsze? stalkerów wyszły 3 części. Ciekawa seria, szkoda że nie będzie kontynuacji.

Gościu ja mam wszystkie 3 części. Cień Czarnobyla, Czyste Niebo i Zew Prypeci.:-) Ale do pierwszej części mam ogromny sentyment. Szkoda że w Cieniu Czarnobyla nie było tej opcji z naprawą broni jak w Czystym Niebie.

A tak apropo... Podobno ma wyjść kolejna część. Ale prawa do niej zostały sprzedane więc pewnie to już nie będzie to.:-(

Gość gość
Ma wyjść gra multi w podobnym klimacie "Escape from Tarkov", ale nie każdy chce się bawić w sieci i chociaż może klimat jest to zupełnie inna gra.

Ach masz rację gościu nie na to jak klimat skażonych okolic Czarnobyla i Zony... Ech aż chce się tam wracać.:-D

Gość gość
strzyga przyrzniesz ze mna w czyste niebo? :classic_cool: