Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Gracze podpowiecie gdzie znajdę cd key?

Polecane posty

Jasne gościu. Ale musisz coś wiedzieć... Młuce popromienne psy szybciej niż PGR-owski chłop zboże wiec nie wiem czy chcesz się na to pisać.:-)

Gość gość
ha ha ha ha rozwalasz mnie. a gralas kiedys na poziomie weterana?

Grałam na weteranie bo po pewnym czasie inne poziomy trudności były dla mnie zbyt łatwe.:-)

Gość gość
no w to juz nie uwierze gralas na weteranie? udowodnij :classic_cool:

Ależ proszę bardzo.:-) W Cieniu Czarnobyla jak budzisz sie w bazie musisz iść do Wilka żeby dowiedzieć się czegoś na temat pierwszej misji. Za Wilkiem jest drabina. Jak na nią wejdziesz i przejdziesz po dachu na drugi koniec to trafisz na schowek. Tak wiec jak grasz na innym poziomie niż weteran to znajdziesz w nim wódkę i troche bandarzy ale jak grasz na weteranie to znajdziesz tam kombinezon Stalkerów. Ta opcja jest dostępna tylko na weteranie. Kolejny przykład jak idziesz pomóc kumplom wytłuc bandytów którzy szwendają sie w ruinach koło bazy to pod mostem koło drogi trafisz na autobus w którym (o ile grasz na weteranie) bedzie schowek a w nim całkiem ciekawy KM-ik. A i jeszcze jeden przykład żeby nie było że tylko początek przeszłam na weteranie. Jak idzesz z chłopakami z Czystego Nieba na chwilkę do Prypeci to robi się siepanina... Prawda... No i jak zestrzelisz snajpera Monolitu a potem do niego pójdziesz i go przeszukasz to znajdziesz obok niego całkiem nie przydatne ale bajeranckie działko plazmowe, i znów ta opcja dostępna jest tylko na weteranie. Teraz już wierzysz?:-)

Gość gość
wooow ok teraz juz wierze :-D :-D :-D :-D

Gość gość
Czas na falouta new vegas

Gość gość
Polecam zagrać w Resident Evil 1,2,3,4. Dalsze częsci to nie to samo:/

W 1 miałam okazję grać. Może kupie sobie pod choinkę Resident i Sillent Hill a co mi tam raz się żyje.:-)

Gość gość
ile dałby za dziewczynę co lubi grać w gry ;-)

Kurcze jak mnie Monolit młuci w bazie Powinności. Jasny gwint. Chyba ustawianie poziomu mistrz to był głupi pomysł.:-)

Takich dziewczyn jest od groma. Nie wszystkie kobietki grają tylko w simsy lub w gry typu wystylizuj barbi.:-)

Gość gość
strzyga ja pare lat temu gralem w stalkera sluchaj powiedz mi co zrobi zeby dostac egzoszkielet tam blisko bazy wilka . wiem ze jest taka opcja

Gość Turkuć
gość dziś Dodałbym jeszcze RE 0 i RE revelations. ;)

Gość kaar
Polecam Dying LIght (jeśli ktoś lubi emocje) bo te wymienione są słabe poprostu.

Gościu mnie nie chodzi o typowe gry horrory. Ja po prostu lubie gry akcji a że przy okazji utłukę kilka pijawek i kontrolerów to cóż bywa...:-) Gry horrory jakoś mnie nie ciągną. Grałam kiedyś w Penumbrę (chyba tak to się pisze jeśli nie to mnie poprawcie) i powiem jedno KIT...:-)

Gość Turkuć
Tak. Osobiście jestem wielkim fanem Resedent evil 4. Niestety kolejne residenty poszły nie w tą stronę co powinny (z wyjątkiem Resident evil revelations).

Do gość 21.35 Tak jest od taka opcja ale cholernie trudno go wyjąć ze schowka. Mnie się udało raz, jak ty dasz radę więcej razy to pokłony za to. Już mówię jak. Kiedy idziesz do doków kolejowych pomóc stalkerą wytłuc bandytów to tam leży gościu i się zwija. Jak dasz mu apteczkę to on na twoje PDA wyśle dane tego schowka. Jeśli pujdziesz tam odrazu to znajdziesz tam jakiś słaby artefakt ale jeśli pójdziesz tam po tym jak barman wyśle cię spowrotem do Sidorowicza to znajdziesz w tym schowku egzoszkielet. Ale ja uważam że to gra nie warta świeczki. Nie dość że wpakujesz się w prromieniowanie to jeszcze wleziesz w anomalię, a dokładniej w sprężynę. A i zapomniałam powiedzieć ten schowek jest w ,,trupiarce".:-) Mam nadzieję że pomogłam.:-)

Może się skuszę na Residenta. Stalkera już przeszłam tyle razy.:-) Mówicie że pierwsze 4 cześci są fajne. W takim razie kupię tylko te. A wiecie może ile części Sillent Hill jest godne uwagi?

Gość gość
kocham cie kocham cie kocham cie wyjdz za mnie. takiej kobiety jak ty mi trzeba. bedziemy cale dnie gra w stalkera i sillent hill ❤️

Gość gość
kurcze chyba jutro zainstaluje cien czarnobyla i sprubuj dorwac ten egzoszkielet :classic_cool:

ja jedyna gre jaka przeszedlem na weteranie to call of duty 4 i modern warfare 2, z czego nie mialem ochoty spi3rdalac z czarnobylu na weteranie, a w mw2 nie mailem ochoty bronic bomby przed atakiem makarova na veteranie, nie wiem jak tego dokonalem, bo jak probowalem w zeszlym roku w grac w call of duty na weteranie to mialem ochote kompa wywalic przez okno, ja nie mam cierpliwosci do niektorych gier.

Ja gram na weteranie tylko dlatego że znam Cień Czarnobyla na pamięć przez co inne poziomy trudności są dla mnie zbyt proste. Teraz ustawiłam sobie mistrza i muszę przyznać że trzeba się trochę napocić.:-)

Gość gość
chcial bym cie zobaczyc ladna jestes?

Gość gość
zainstalowalem stalkera. przez ciebie :classic_cool: