Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
anonimus1

Kłamstwo

Polecane posty

Witam. Kilka dni temu zawiodłem moją dziewczynę i to nie pierwszy raz poprzez okłamywanie jej. Okłamałem ja już wiele razy i wcale się jej nie dziwie ,że teraz nie chce ze mną rozmawiać i nie chce żebym nawet do niej przychodził. Gdy do niej przyjdę to zachowuje się tak jak by mnie tam w ogóle nie było po prostu robi swoje codzienne zajęcia i wszystko jak zwykle ale po prostu nie zwraca na mnie uwagi . Przepraszałem ją i próbowałem rozmawiać lecz moje słowa przeprosin słyszała już wiele razy i raczej nie robią już na niej żadnego wrażenie czy cokolwiek .Gdy z nią rozmawiałem zaraz po tym gdy kłamstwo wyszło to była bardzo zdenerwowana i powiedziała,że nie mamy już o czym rozmawiać i,że jestem największą zakłamaną świnią jaką w swoim życiu poznała i kazała mi wyjść gdy ją przytuliłem i przepraszałem to mnie odepchnęła i ponownie kazała wyjść. Nie zdradziłem jej ani nic z tych rzeczy w sensie inna kobieta czy coś . Okłamywałem ja i po prostu straciłem jej zaufanie i nie wiem czy mam jakie kol wiek u niej szanse jeszcze. Dodam jeszcze że za dwa tygodnie mieliśmy jechać na wspólny weekend i powiedziała mi ,że nigdzie ze mną nie jedzie a wyjazd już opłaciliśmy i zarezerwowaliśmy około 2 miesięcy temu. Lecz na portalu Facebook mamy status w związku i mamy kilka wspólnych zdjęć i zdjęć nie usunęła i statusu tez nie zmieniła . Może jeszcze za mało czasu minęło bo zaledwie 3 dni. A ja jestem załamany bo mi bardzo na niej zależy i czuje się teraz podle , że ją tak okłamywałem i nie mogę sobie z tym poradzić przytłacza mnie to nie mogę sobie znaleźć miejsca po prostu nie wiem co mam ze sobą i z tym problemem zrobić bo bardzo mi na niej zależy i nie chcę jej stracić bo bardzo ją kocham . Pomóż Cie proszę jeżeli uważacie ,że coś da się zrobić . Czekam na rady o jaką kol wiek pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować