anonimus1 0 Napisano Listopad 9, 2016 Witam. Kilka dni temu zawiodłem moją dziewczynę i to nie pierwszy raz poprzez okłamywanie jej. Okłamałem ja już wiele razy i wcale się jej nie dziwie ,że teraz nie chce ze mną rozmawiać i nie chce żebym nawet do niej przychodził. Gdy do niej przyjdę to zachowuje się tak jak by mnie tam w ogóle nie było po prostu robi swoje codzienne zajęcia i wszystko jak zwykle ale po prostu nie zwraca na mnie uwagi . Przepraszałem ją i próbowałem rozmawiać lecz moje słowa przeprosin słyszała już wiele razy i raczej nie robią już na niej żadnego wrażenie czy cokolwiek .Gdy z nią rozmawiałem zaraz po tym gdy kłamstwo wyszło to była bardzo zdenerwowana i powiedziała,że nie mamy już o czym rozmawiać i,że jestem największą zakłamaną świnią jaką w swoim życiu poznała i kazała mi wyjść gdy ją przytuliłem i przepraszałem to mnie odepchnęła i ponownie kazała wyjść. Nie zdradziłem jej ani nic z tych rzeczy w sensie inna kobieta czy coś . Okłamywałem ja i po prostu straciłem jej zaufanie i nie wiem czy mam jakie kol wiek u niej szanse jeszcze. Dodam jeszcze że za dwa tygodnie mieliśmy jechać na wspólny weekend i powiedziała mi ,że nigdzie ze mną nie jedzie a wyjazd już opłaciliśmy i zarezerwowaliśmy około 2 miesięcy temu. Lecz na portalu Facebook mamy status w związku i mamy kilka wspólnych zdjęć i zdjęć nie usunęła i statusu tez nie zmieniła . Może jeszcze za mało czasu minęło bo zaledwie 3 dni. A ja jestem załamany bo mi bardzo na niej zależy i czuje się teraz podle , że ją tak okłamywałem i nie mogę sobie z tym poradzić przytłacza mnie to nie mogę sobie znaleźć miejsca po prostu nie wiem co mam ze sobą i z tym problemem zrobić bo bardzo mi na niej zależy i nie chcę jej stracić bo bardzo ją kocham . Pomóż Cie proszę jeżeli uważacie ,że coś da się zrobić . Czekam na rady o jaką kol wiek pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach