Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Want to be rich

Gdzie znaleźć bogatego faceta?

Polecane posty

Gość Want to be rich

Jestem młoda chciałabym móc żyć luksusowo. Jestem ładna i szczupła. Jak się szuka bogatych facetów? Gdzie oni są?

Gość gość
w urzedach :D

Gość gość
najlepiej pracy

Gość gość
Nie jest autorką pytania, ale czy uważacie że na balu sylwestrowym można poznać bogatego biznesmana?

Gość gość
Dash rysio jest bogatym biznesmenem i ma jeszcze prawo jazdy.

W dobrych knajpach. I nie chodzi mi o prestiżowe puby, tylko restauracje z dobrą renomą, dobrym towarzystwem i słusznymi cenami. Może nawet trochę smak Ci się wyrobi, bo na początku będziesz tam pasować jak pięść do nosa.

Gość Want to be rich
Jak zatem takiego uwieść?

Gość gość
Musisz być nieprzeciętnie piękna, nieprzeciętnie inteligentna, wykształcona i pasować do jego świata. Nie każda pasuje, tym bardziej, jak wcześniej świat bogaczy znała tylko z seriali. Prawdziwie bogaty facet oleje cię, jak będziesz tylko piękna i szczupła, bo takich kobiet jest wiele a on może mieć modelki, aktorki, celebrytki albo bogaczki. Chcesz być bogata to zainwestuj prędzej w naukę czegoś przydatnego i intratnego, załóż biznes

Gość Want to be rich
Taa żeby to było takie proste. "Załóż biznes"... Jak? Z czego?

Gość gość
łatwiej założyć biznes niż złapać i utrzymać przy sobie bogatego faceta a gotowego pomysłu na biznes nie dam, bo nie dzielę się swoimi patentami, musisz znaleźć niszę dla siebie. Powiem tylko że jak masz swoją kasę, to masz niezależność od innych i ty stawiasz warunki, jesteś z facetem, który ma kasę, to jesteś na jego łasce i niełasce i musisz tańczyć jak on ci zagra a on w każdej chwili może zakręcić kurek z kasą.

Gość Want to be rich
Jak masz mega nadzianych rodziców to pewnie że jest łatwo. Ja jestem z normalnej rodziny, dobrze nam jest, nigdy niczego mi nie brakowało i dalej nie brakuje ale ja chce po prostu więcej