Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvgt

Czy to ciazaaa?

Polecane posty

Gość gośćvgt

Hej, ostatnio po bardzo dlugiej przerwie poszlam na silownie i po ok.godzinie jak wrocilam bylo mi niedobrze, chcialo mi sie wymiotowac i mialam biegunke. Brzuch bolal mnie po bokach. Dwa dni po znow mialam chwilowe mdlosci. Dodam ze mam uplawy i takie grudki i swedzenie. Nie wiem moze na silce cos zlapalam? Piersi mam powiekszone i czasami pobolwaja mnie jajniki. Do okresu mam jeszcze 9 dni

Gość gość
Tak, 6 miesiac.

Gość gość
Tak 9 dni do okresu a tu już wszystkie objawy.skąd się takie idiotki biorą?

Gość gość
Wiesz co nie wiem. To prawdopodobnie prowo. Chyba nikt nie jest taki glupi.

Gość gość
Tak autorko zaplodnil cie grzyb i masz grzyba w pochwie lepiej go usun bo to typowe objawy nie narob sobie szkody przez takie infekcje. Do ciazy potrzeba faceta i kobiety wytrysku i polaczenia plemnika i komorki jajowej. To nie takie hop siup czasem jak sie wydaje

Gość gość
Prawdopodobnie grzybica bo serowate upławy i swędzenie na to wskazują,zalecana wizyta u gina.

Gość gość
Nie prawdopodobnie tylko na 10000 procent masz grzybice. Lepiej pospiesz sie do lekarza i nie zblizaj sie do partnera. Jesli spalas z nim to on tez musi isc to wyleczyc. Na bank go zarazilas i nawet jak twraz Ty sie wyleczysz to on bd Xie zarazal. Mezczyzni nie Maja takich objawow jak kobiety. Swedzenie pieczenie bol jajnikow uplawy to juz gruba grzybica. Kobieta wylecz to bo zagrazasz ludziom. Nie daj Bog Twój partner sie pusci i pozaraza inne kobiety.