Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po alkoholu waszym zdaniem pisze się prawde czy nieprawdę?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, jesli facet pisze do was, po alko, ze bardzo teskni? Brac to na powaznie?

Gość gość
Zależy ile wypił. Jak dużo to nie brać na poważnie.

Gość gość
NIe wiem czy duzo, ale wypił, to jest pewne bo był wtedy z kolegami i byla sobota, wiec na 100% pił

Gość gość
Nie przytargal zadnej do domu to za tobą zatęsknił

Gość gość
Jeśli masz wątpliwości czy brać na poważnie, to znaczy że jest powód. Nie analizuj tyle.

Gość gość
Poza tym wtedy pił bo jak się go zapytalam o to w smsie to mi napisal "pilem ale nie jestem pijany"- a to znaczy, ze raczej sporo wypil :(

Gość gość
No bo jakby nie byl pijany to by sie z tego nie tlumaczyl, ze pil prawda? A zreszta to fat ostatnio zachowywal sie tak,ze nabralam sporo watpliwosci czy to ma jeszcze sens, krotko mowiac zaczal mnie olewac, wiec ja w koncu zaczelam olewac i jego no i dostalam takiego smsa.. Ale naszczęście w przyplywie emocji nie napisalam mu nic glupiego i nie zrobilam z siebie kretynki, chociaz tyle

Gość gość
po przekroczeniu krytycznego poziomu odurzenia alkoholowego, ludzie robią się niezdrowo emocjonalni, a ich emocje są przerysowane i nieprawdziwe - nie na darmo istnieje powiedzenie "piłeś, nie pisz"

Gość gość
tak myslisz? znając jego to mógł trochę wypić... No bo po pierwsze była sobota, po drugie był w innym mieście u kolegów, skoro był u kolegów, których dawno nie widział to pewnie chciał im zaimponować, czyli pewnie pili równo, a tego smsa dostałam po pólnocy, wiec już zdążył troche wypić do tego czasu :O Ok, macie rację nie biorę tego na serio