Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam z 60 do 53

Polecane posty

Gość gość

I cieszy mnie to bardzo,wyglądam jak modelka

Gość gość
Dołącz zdjęcie, może być takie z zamaskowaną twarzą i ocenimy.

Gość gość
Proszę, napisz jak, bo też mam tyle samo w planach :)

Gość gość
Jeść 3 posiłki małe, najlepiej owoce,salaty z tofu,warzywa,gotowane mięsa,jajka,platki owsiane,zero tłuszczu,zero cukru,zero pieczywa.Sama woda najlepiej choć piłam też czasem kole.Gdy będzie lapal głód to napij sie herbaty,lub kawy i zjedz owoce,jabłka syca bardzo

Gość gość
Jak długo Ci zajęło zrzucenie 7 kg?

Gość gość
6 tygodni,wcześniej duzo cwiczylam,ale rosły mi tylko mięśnie,gdy przestalam,mięśnie zaczęły Spałam szybko tłuszcz przestały rosnąć I zaczęłam szybko chudnac

Gość gość
ja schudłam 10 kg ( z 70 na 60) zajęło mi to 11 mcy. Tylko że ja nie stosowałam żadnych diet, nawet nie ćwiczyłam, nie zależało mi aby szybko schudnąć więc nie musiałam się katować, po prostu zmieniłam tryb żywienia, nie jadłam tłusto, ograniczyłam słodycze i słodkie napoje praktycznie do zera ,chociaż zdarzyło mi się od czasu do czasu zjeść kawałek ciasta,napić sięcoli czy drinka ale to od okazji. Piłam dużo wody i dwa razy dziennie zieloną herbatę, obiad jadłam w zasadzie normalny tylko porcje takie aby nie być głodnym a nie nażreć się jak świnia no i nie obżerałam się na noc, kolacja zawsze ale mała o w miarę wczesnej porze, nadal stosuje taki tryb żywienia i mam nadzieję że uda mi się schudnąć jeszcze jakieś 3, 4 kg

Gość gość
ciotka mi mówiła o tabletkach slimcea ale nie wierzyłam ze schudła, a jaki jest efekt tego ? że teraz ona jest chuda a ja zamówiłam aby rozpocząc swoją kuracje. Nie raz warto uwieżyć że prosty suplement diety jest w stanie pomóc nam w odchudzaniu. Jak przejdę kurację ze slimcea dam znać czy na mnie również tak dobrze zadziałało. Poprzeczka wysoko ponieważ ciocia schudła aż 14kg.

Gość gość
przed chwilą ktoś mówił w pociągu że odstawił na 2 tyg chleb i 6 kg mniej! i detoks z kaszy jaglanej potem tygodniowy,

No i bardzo fajnie, że Ci sie udało. Pamiętaj jednak żeby nie przesadzać Zdrowa dieta plus aktywność fizyczna to podstawa i to się liczy najbardziej. Głodzenie się i ciągłe schodzenie z wgi nie jest dobre i może skutkować zniszczeniem cery, wypadaniem włosów orz napuchnięciem niektórych części ciała. No a tego chyba nie chcesz. Żyj zdrowo i trzymaj wagę też zdrową.

Gość gość
wypad chudzielcu teraz to masz skórę i kości

Gość gość
gratulacje,tylko pamietaj o jo-jo.ja tez tak chudne szybko,potem tyje,i tak w kolko.

Gość gość
a jaki masz wzrost bo to tez ma znaczenie