Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam u wrozki i wszystko się sprawdziło oprócz jednego...

Polecane posty

Gość gość

5 lat temu poszłam i powiedziała mi tyle rzeczy ze byłam w szoku.Miałam też poznać faceta zakochanego we mnie po uszy....miała to być moja wielka miłość ,mialo byc dziecko..Owszem poznalam kogos ale on był zakochany w innej a moje serce pękło :/ C***a tam...Nigdy nikogo nie znajdę

Gość gość
może jeszcze znajdziesz,poza tym coś w tym jest,że wróżkom podpowiada szatan

Gość gość
Może To nie ten, o którym mówiła :)

Gość gość
a może do ciebie też coś czuje tylko oboje tego jeszcze nie wiecie,co będzie to będzie

Gość gość
Może ale watpie .. Poza tym ona stawiala mi karty na 3 lata i chronologicznie wszystko się wypełniło...Moze ta miłość wyszła bo jej pragnelam.

Gość gość
Nie czuje zresztą już nie mamy kontaktu ,nie bylabym z kims w ramach zastepstwa,on gustuje w modelkach ja nie jestem

Gość gość
Zastanawiam sie jak to mozliwe ze tyle widziala i opisala mi nawet wyglad moich bliskich

Ja nie zapewniam zakochania po uszy ale o ile do mnie pasujesz to nie będziesz musiała się stresować moją ucieczką:D.Podaj dokładnie gdzie i kiedy się urodziłaś to powróżę:D. "może jeszcze znajdziesz,poza tym coś w tym jest,że wróżkom podpowiada szatan " Co za bełkot:P.

Gość Klementyna86
Według mnie najlepsza jest Wróżka Grażyna, trafnie ostrzegła mnie przed moim (już byłym) chłopakiem jej strona to http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Bzdury z tymi hohsztaplerkami!

Gość gość
Jakby mowiła ci prawde to by wywróżyła że cie oszustka udająca wróżke naciąga na kasę

Gość gość
One zawsze wyczują, że samotna kobieta tęskni za miłością i mówią to co chcesz usłyszeć i czekaj aż się sprawdzi latami :D i wychodzisz szczęśliwa :D zlupala cie z kasy ale co tam, masz spotkać miłość życia :D Dlaczego ludzie są tak naiwni i bezmyślni i latwowierni i trwonia kasę ?

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.