Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie zarabia, przestałam go szanować

Polecane posty

Gość gość
Przepędz go/ło/du/pca bo ci zmarnuje życie.

Gość gość
Jesteś równa swojego mężczyzny. Żyjesz w KONKUBINACIE, a to przecież jak wiadomo patologiczne rozwiązanie dla patologicznych ludzi. Ci lepiej wykształceni, inteligentniejsi i generalnie lepsi, jak pokazują statystyki, zawierają trwałe MAŁŻEŃSTWA.Jego rodzina unika zobowiązań w oddawaniu pieniędzy, ty unikasz zobowiązań w sprawach sercowych. Macie wiele wspólnego. A co do jutrzejszej premiery, pewnie chodzi o ten chamski, prostacki, pseudozabawny gniot PITcośtam z beztalentnymi aktorecznkami w rolach głównych. Nie zapomnij się roześmiać do rozpuku, jak padnie zabawny inaczej dowc**as jakiegoś osiłka, że kaczka to gołąb... Życzę udanej zabawy, na pewno taka będzie, w końcu to twój poziom. Weź się kobieto ogarnij!

Gość gość
skoro mieszkał na krzywy ryj nawet jak miał pieniądze to znaczy, że chciał się tylko wygodnie zakotwiczyć. Nie jest to facet, któremu powinęła się noga i walczy o byt, to jest zwyczajny pasożyt. Ja bym dawno wywaliła go z domu.

Gość gość
Dobrze, że my faceci tak nie myślimy: wywalić, pasożyt bo 80% związków by się zaraz skończyło:D

Gość gość
a jak z nim zamieszkałaś to nie wiedziałaś z jakiej rodziny pochodzi ????????czemu nie brałaś się od razu za bogatych?????????????

Gość gość
Do 13:34 - moherowa debilka

Gość gość
Autorko, po co on ma się starać, jak ty robisz za bogatgo sponsora. Puknij się w czółko trzymając tak leniwego i kłamliwego dziada.

Gość gość
A weź tak kobietę pogoń. Niektóre są dnem prawdziwym, biedne umysłowo zaslugujecie na to samo.

Gość gość
po co z nim jestes?

Gość gość
Nie wiem czy zauważyliście ale autorki nie ma tu od godziny 9:53. Założyła temat i prysnęła, a wy lecicie jak ćmy do jej tematu i rozmawiacie sami ze sobą. :P

Gość dlugowlosa na szpilkach
"Jesteś równa swojego mężczyzny. Żyjesz w KONKUBINACIE, a to przecież jak wiadomo patologiczne rozwiązanie dla patologicznych ludzi. Ci lepiej wykształceni, inteligentniejsi i generalnie lepsi, jak pokazują statystyki, zawierają trwałe MAŁŻEŃSTWA" Dawno sie tak nie usmialam :D Poprosze o zrodlo tych statystyk!

Gość gość
Nie było mnie na forum drodzy Państwo, ponieważ PRACUJĘ;) @ nie, nie jestem brzydka;) nie zostałam z nim dlatego, że nikt inny się mną nie interesuje:) @ dlaczego nie brałam się od razu za bogatych;)? Dlatego, że widziałam w tym człowieku wartość, pracowitość i ambicje @dziwi mnie poziom wulgarności, w niektórym wypowiedziach; nie jestem osobą wierzącą toteż nie zamierzam brać ślubu kościelnego, a na cywilny jeszcze się nie zdecydowałam, ponieważ PRACUJĘ;) i nie jest to dla mnie najważniejsze @ktoś nazywa mnie Księżniczką, ponieważ oczekuję wyjazdów i prezentów. Jestem kobietą uwielbiam być adorowana, A CO NAJWAŻNIEJSZE SAMA ADORUJE.

Gość gość
Gdybym była Tobą autorko nie zostawiłabym go w tej chwili, Niech się odbije. złapie równowagę ( jest ambitny i pracowity ) musi mieć do tego minimum materialne, Nie mów że tracisz jeśli Tobie to nie zagraża. Potem odejdź.

Gość gość
Zostaw go i pisze Ci to jako facet i nie dlatego bo nie ma pieniędzy, ale wypalilo się między wami. Zresztą to wstyd żeby kobieta utrzymywala faceta, wstyd dla niego.

Gość gość
13.34rzygać mi się chce od tego czytania o zbawczej roli małżeństwa,małżeństwo związki dotyczą uczuć i nikomu nic do tego,jako norma społeczna rzygam na to ,zajmijcie się swoją dupą ,szczególnie ty lepsza od niemałżeństw

Gość gość
Ty jestes naiwna a on pasozyt. Rozumiem i popieram wspieranie partnera bezrobotnego (do pewnego momentu) i chorego, ale piszesz, ze wczesniej spolka mu szla, ale do zycia nie dokladal. Ustawil sie z toba sprytnie.

Gość gość
Pewnie jest taki przystojny 10/10 i ma wielkiego pindola i dlatego z nim jest :D

Gość gość
To dzięki rodzicom żyjesz tak jak żyjesz. Jak każde bananowe dziecko dostałaś wszystko na tacy. Nie wiem dlaczego uważasz, że jesteś zaradna. Bez pleców ciężko się wybić. Może poszukaj sobie podstarzałego kena z grubym portfelem. Wszystkie Twoje zaradne koleżanki tak robią:D

Gość gość
17:04 co zlego w tym,ze rodzice pomogli jej sie wybic? facet jest leniem,bo przez 3lata nie zaplacil ani jednego rachunku,a pracowal! zyl na koszt autorki.Nikt nie mowi,zeby oplacal jej czynsz z mediami ale kurcze tez tam mieszkal i korzystal.Nawet symbolicznie by sie dokladal,ale wolal pasozytowac.Kazdy moze miec gorszy okres,rozumiem,ale wychodzi na to,ze On ma od zawsze gorszy.

Gość gość
Pomogli się wybić czy wszystko załatwili po znajomości? :D

Gość gość
To jest typowy związek niezbyt urodziwej ( Mam uwierzyć, że atrakcyjna dziewczyna jest z kimś kim gardzi? ) ustawionej dziewczyny z pijawką, która poleciała na kasę.

Gość gość
wow teraz zostaje mi wypomniane, że mam rodziców, którzy CIĘŻKĄ PRACĄ doszli do tego co mają?? Oczywiście, że mi pomogli:) zainwestowali w moją naukę. Samo niestety do głowy nic nie wchodzi.. i uwaga ja CIĘŻKO również pracuje:) prześmieszne jest to, że część ludzi nazywa mnie bananowym dzieckiem nie znając mnie:) nazywa tak osobę, która przez długi czas pomagała/pomaga drugiej. Kolejna moja ciekawa obserwacja:) musze być brzydka skoro nadal jestem z takim facetem:) a ktoś wziął pod uwagę, że się zakochałam LUB że nie jestem w stanie zostawić faceta, który jest bez grosza:)? ALE TO JA JESTEM BANANOWYM DZIECKIEM:), BRZYDKĄ, GŁUPIĄ KOBIETĄ. wow…

Gość gość
Może i pracujesz ciężko ale dlaczego ten twój fagas nie pójdzie do pracy? Jakiejkolwiek. I nie odciąży cię w rachunkach?

Gość gość
Tak to jest jak sie leci tylko na wygląd autorko, bo na co innego?

Gość Manilla
Bardzo ladnie z Twojej strony, ze pomagalas i utrzymywalas go w ciezkich chwilach, ale to trwa za dlugo. W dodatku nie rozumiem jak przez ten czas nie przeszkadzalo Ci, ze on nie poczuwa sie do regulowania rachunkow, np z Toba na pol?? Rozumiem, ze e takim razie wydawal wiecej na zywnosc lub wasze przyjemnosci? Twoja dobroc jest przesadna, a brak asertywnosci prowadzi do tego, ze pozwalasz sobie wchodzc na glowe. Ja Cie rozumiem i popieram, dawno bym na Twojm miejscu zrezygnowala z takiego zwiazku. Piszesz, ze on pochodzi z rodziny mieudacznikow, widac poniekad odziedziczyl to w genach, bo sam od roku siedzi na d***e i nie zarabia.

Gość Manilla
Do tych, ktorzy smieja sie, ze autorka nie doszla do niczego sama, a zapewnili jej dobry start rodzice - lepsze jest wypuszczanie dzieci w swiat, by dziedziczyly biede? Co zlego w tym, ze rodzice sie dorobili i dziecko ma przez to lepiej?

Gość gość
To zlego ze nie kazdy ma to szczęście a potem taki myśli że co to nie on a jakby byl/byla z biednej rodziny to sam bylby takim smieciem.

Gość Manilla
Jakos autorka nke wyglada, zeby sie panoszyla z takiego powodu. Zreszta jak widac umie sie dzielic tym co ma az NADTO, jest wykorzystywana. Serio, dla was to normalne, ze stary kon nie dosc,ze od roku nie wykazuje dochodu, to nigdy nie zaplacil zlamanego rachunku, dodatkowo autorka sponsoruje nawet prezenty jego rodzicom albo prosi, by uregulowal oplate za zabawe sylwestrowa przelewajac mu pieniadze, a on przyznaje, ze tego nie zrobil i pieniadze przepadaja?:O

Gość gość
Jak sie nie panoszy jak nazywa innych nieudacznikami np siostry jego

Gość Manilla
Siostra, ktora ma dzieci w stanach to jeszcze pol biedy, chociaz mnie dziwi brak chocby checi nauczenia sie jezyka, ale ta druga co skacze z kierunku na kierunek, masakra, znam kilka takich osob i zadna z nich nie ukonczyla studiow, wiec faktycznie, dziewczyna jest leniwa. Rodzice? Stracili majatek, az synus pozycza iim, a raczej rozdaje pieniadze, w dodatku nie swoje, a on sam od roku rozpacza nad upadla firma i nic nie zarabia... super rodzinka do nasladowania. Co innego pochodzic z rodziny skromnej, gdzie rodzice pracuja cale zycie, a co innego z rodziny gdzie ojciec to niezaradny leser zyjacy w mysl zasady jakos to bedzie, a matka sobie wypruwa zyly, bsdz oboje lewi do pracy i, zeby cos dzieciom dac, a te dzieci potem to dziedzicza.