Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy postawienie facetowi takiego ultimatum zadziała?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o jego zachowanie względem mnie. W ciagu dwóch miesięcy bardzo sie zmienil, jest zimny, lekceważy mnie, ma jakieś swoje problemy, o których nie chce mówić. Nie chce nic wyjaśniać ani o tym rozmawiać. Cierpię przez to, bo nasza relacja mocno się zmieniła na gorsze, a do niego nic nie dociera, probuje z nim rozmawiac i nic.. Zastanawiam się, czy nie postawic mu ultimatum, bo innych rozwiązań juz widzę. Albo w ciągu najbliższego czasu coś sie poprawi między nami albo zakończymy związek... To moze zadzialac czy raczej pogorszyć sprawę? Myślę, ze on jest pewny, ze bym z nim nigdy nie zerwała.

Gość gość
Wszelkie ultimatum źle działaja na facetów. Wtedy będzie jeszcze gorzej jesli mu zaczniesz stawiać warunki bo on się zacznie buntować i pomyśli " co mi baba będzie stawiała warunki" i to może być gwóźdź do trumny waszego związku. Więc jeśli Ci na nim zależy to tego nie rob, no chyba, ze chcesz go splawic. Skoro rozmowy nie pomagają, to najlepszą rzeczą jaką możesz zrobić to zacząc zachowywać się jak on, albo jeszcze bardziej się wycofac niz on. Jesli to Ty pierwsza dzwoniłaś czy pisałaś, zabiegalas o niego, zawsze bylas mila i do rany przyloz to po prostu przestan taka byc. Zobaczysz jak on sie zachowa. Może coś zrozumie i się zacznie o Ciebie starać, a jeśli tak się nie stanie to daj sobie z nim spokoj. Sama widzisz, ze Twoje rozmowy i prośby nie dają rezultatu, ultimatum da jeszcze gorszy efekt. Po prostu przestan sie o niego starac, a jesli on nawet zaproponuje spotkanie powiedz ze bardzo chetnie ale narazie nie masz czasu. Nie sprawiaj wrazenia obrażonej, tylko lekko obojetnej. Wtedy moze o Ciebie zawalczy, jak bedziesz obrazona albo stawiala mu warunki to on ucieknie

Niekoniecznie:P.Na mnie mogłoby tak źle nie podziałać o ile by nie było niezgodne z moimi planami,wygodą,poczuciem,bezpieczeństwa,moralnością:D.W tym przypadku nie miałabyś problemu-ja nie lekceważę a wyrzucony drzwiami wracam oknami:D.

Gość gość
Moze juz ma inna na oku i ciebie chce sie pozbyc.

Gość gość
10:20 Dobrze mówisz. Mi też kobieta postawiła ultimatum, i skończyło się tak jak piszesz. Nie wiem czy zrobiła to bo chciała się pozbyć czy po co, ale skończyło się i tyle.