Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porod,pakiet sali jednoosobowej itd

Polecane posty

Gość gość

Witam,czy ktoras korzystala z takiego pakietu? Jaki to koszt?

Gość gość
U mnie w szpitalu jest to 15 zł doba.Pokój tzn hotelowy jest również łóżko dla osoby towarzyszące.Tzn mąż mama siostra kto chce może być z tobą 24 h na dobę super standard i opieka Radomsko

Gość gość
Ok,dzieki uwazam,ze to duzo lepsze niz sala pieciosobowa.

Gość gość
ja miałam wszystko za darmo w Rzeszowie na lwowskiej to standard. 1- 2osobowe pokoje .za nic się nie placilo bez znajomości i lekarza prowadzącego

Gość gość
W Warszawie taka sala jednoosobowa na żelaznej to koszt 500 zł/dobra, w Piasecznie w szpitalu chcieli 400 zł za dobę

Gość Jedynaczka1
Miałam pokój jednoosobowy za darmo:D

Gość gość
15 zł za dobę? Wow... u mnie w szpitalu nie ma w ogóle takiej opcji do wykupienia. NIby na stronie chwalą się że sale poporodowe jedno- i dwuosobowe, ale w praktyce raczej dwu- i trzyosobowe, bo mają takie obłożenie że dają dostawki. Zapłaciłabym chętnie rozsądną kwotę za jedynkę, więcej swobody z mężem, nie musi krępować innych pacjentek, a jak się przekonałam, jedna nieogarnięta "współlokatorka" może solidnie uprzykrzyć te pierwsze dni z dzieckiem. Ale i tak warunki u nas ok, każda sala z własną łazienką, wi-fi, wygodne sale przedporodowe i porodowe (te już jednoosobowe oczywiście).