Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ile powinno się karmić piersią 3 miesięczne dziecko? Nie dokarmiam niczym

Polecane posty

Gość gość

Czasem daję mu pierś co 2 h, ale zastanawiam się, czy to nie jest zbyt często? W nocy budzi mi się na karmienie co 4 h jeśli się akurat zdarzy, że dobrze się najadł. Czasem budzi się co 3 h. To chyba prawidłowy wynik. Ale czasem za dnia przystawiam go co 2 h bo już nie mam pomysłu czemu płacze, jak wszystkie opcje już sprawdzone, w tym chęć zabawy w różych pozycjach. Czy 3-miesięczniak który je co 2 h to nie je za często?

Gość gość
autorko tu ci żadna nie odpowie bo tu same lewuski ładujące dzieciom sztuczny syf odkąd tylko powieki otworzą. dobrze karmisz moim zdaniem

Gość gość
Na rządanie. Ja karmiłam czasami nawet co godzinę.

Gość gość
Wcale nie za często, ja karmie z reguły co godzinę i 20 min, czasem co półtorej, za to w nocy mogę nie karmić przez przeszło 6 godzin. Jeśli w nocy rzadko się budzi to musi potem nadrobić.

Gość gość
Na rzadanie. Czasami dziecko chce sie tylko napic wiec szybciej bedzie glodne, juz po godzinie. Czasami naje sie pod korek I spi cztery. Kp na rzadanie to pokarmu jest tyle, ile dziecko potrzebuje. Jest fajny blog hafija, tam znalazlam duzo informacji o kp.

Gość gość
U mojej córki zegar bil równo co 2h, w nocy co 4, myślę ze ok.

Gość gość
Żądanie - nie RZądanie, tępe niedouki. Tylko do garów sie nadajecie.

Gość gość
A już myślałam że ze mną coś nie tak i jestem.lewa z ortografii bo dwie mamy piszą "na rządanie"....Ale.dzieki Bogu wszystko że mną ok...

Gość gość
Mój ma prawie 8 miesięcy a je co 1,5 godziny. W nocy często nawet co godzinę. Nigdy nie wytrzymał dłużej niż 2 godziny