Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedyś wesoła i uśmiechnięta

Mój narzeczony mnie bije...

Polecane posty

Gość gość
Jakbym czytała o swoim mężu. Uciekaj on się nie zmieni.

Gość ~żywe_zło
Facec cię leje, a ty nadal z nim jesteś i pewnie masz nadzieję, że kiedyś się zmieni. A jak się nie zmieni, to wydedukujesz, że jak się pojawi dziecko, to się zmieni, ten schemat powtarza się. Dziecko go nie zmieni, ale "gdzie podzieję się z dzieckiem" i kółko zamknięte. W takim razie należy ci się, za twoją głupotę.

Gość ~żywe_zło
Facec cię leje, a ty nadal z nim jesteś i pewnie masz nadzieję, że kiedyś się zmieni. A jak się nie zmieni, to wydedukujesz, że jak się pojawi dziecko, to się zmieni, ten schemat powtarza się. Dziecko go nie zmieni, ale "gdzie podzieję się z dzieckiem" i kółko zamknięte. W takim razie należy ci się - za twoją głupotę.

Gość gość
Nudy ! Takiego sobie wybralas idiotko a teraz sie mecz szmato bezmozga! Pozdrawiam rozsadne kobiety!

Gość gość
ty głupia babo.... ale z drugiej strony - chyba rzeczywicie zasługujesz na strzał w gębę. Skoro już 3 facet cie leje, a ty nie wyciągasz z tego wniosków i tkwisz w g*****e.

Gość gość
Jestem spokojną kobietą, ale popieram sprawienie łomotu, porządnego. Jakim trzeba być tchórzem i miernotą, by znęcać się nad słabszą kobietą??? Proszę, naprawdę usiłuję zrozumieć, DLACZEGO z nimi jesteście? Zaslugujecie każda z Was na ciepłego, czułego faceta! Dlaczego pozwalacie się tak traktowac przez damskich bokserów? Mam 50+ i NIGDY tego nie zrozumiem.

Gość Iczi
Narzeczony? Uciekaj bo Cie zabije . Nie spotykaj sie z nim pod pozorem ostatniego spotkania , bo to bedzie ostatnie spotkanie ale dla Ciebie . Zglos na policje gdyby sie odgrazal . Bedziesz miala klopoty nawet jak odejdziesz . Boje sie o Ciebie

Gość Trisposonnoball
Nie jest mi cie żal sama sobie na to pozwoliłaś w dodatku to jest tylko narzeczony na co czekasz na oklaski??? U was to jest tak u zwierząt wolicie samców alfa, którzy lubią dominować i decydować za was dla tego was n*******laaają.

Gość gość
ciepłego, czułego faceta! X Wiekszosc starych kawalerow takich jest ale dzis kobiety chca byc ponizane przez samcow alfa. Dlatego np. do szwecji sprowadzaja muzulmanow.