Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego wieku można szukać pierwszej dziewczyny (żeby nie wyjść na idjotę )??

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat (koncze w grodniu ) wiem niewiele ale napiszę dalej. Od 3 lat cierpię na poważną dolegliwości pękanie skóry w okoicy o***tu od jąder aż po kość ogonową kto tego nie miał nie potrafi sobie wyobrazić jaki to ból zdążają się dnie że nie mogę przejść 100 m nie mogę siedzieć czasem nawet nie mogę przez to spać tak boli przez to po 2 klasie technikum musiałem rzucić szkołę lekarz robili mi różne badania między innymi kolonoskopie ale nic nie znaleźli o tym że rzeczywistośće są tam rany (ja mówiłem od poczadku że czuje jak mi tam pęka ) dodam że cierpienie też na chrolnicze zaparcia które pogarszają się w wyniki depresji spowodowanej bólem i narastającą flustracją seksualna (przez chorobę nie mogę się masturbować tzn.walić konia wywołuje to straszny ból nie wiem przez to pewnie do końca życia będę mieć problemy w tej sferze) nawet kiedy wiem co mi jest to leczenie potrwa ok roku może więcej. Nie mam prawa jazdy ,matóry i ich innego. Nawet kiedy wyzdrowieje to muszę dokończyć szkołę zdać prawo jazdy zrobić coś że sobie bo wyglądam jak kościołóp przy wzroście 172 nie mam szans na spodobanie się dziewczynie wie musze zacząć ćwiczyć żeby chociaż trochę zwiększyć swoją atrakcyjność seksualna bo nie chce brzydkiej dzuewczyny zbyd wiele mnie cierpienia w życiut spotkało. Więc dzuewczyny na serio będę mógł poszukać za +/-3 ,4 lata . Będę miał okazję 23 ,24 lat czy będę miał jeszcze jakieś szanse na rynku czy będę z góry przegrany z bardziej doświadczoną konkurencją (charakterem taż nie zawojuje ale spróbujcie przez 2 ,3 lata nie wychodzić z domu każdemu by odbiło. Czy mam jakaś nadzieję na szczęście w przyszłości? ??????

Gość gość
Jeśli liczysz na jakąś top model to nigdy nie będziesz takiej miał..Żenada. Sam jesteś kompletnie nieatrakcyjny, ale kobiety chcesz pięknej...Troche godności...Faceci i to ich ego...

Gość gość
Ale ja chcę to zmienić, chcę się stać bardziej atrakcyjny. Dłącznego dlaczego W gimnazjum dokuczał mi pewiem chlokak 2 lata sarszy dokucza ale się nie ugiołem i poszliśmy na solo co prawda walka nie dobiegła kona (pani pedagog ) coprawda groził mi potem kurator. Ale nie poddałem się systemowi teraz gdybym go spotkał to chyba bym go zabił. Jakim prawem taka gnida takie g****ow bez honoru może mieć ładną dziewczynę a ja nie (swoją drogą dziewczyną w gimnazjum importowali tacy którzy dokuczli słabszym dlaczego ?? )

Gość gość
Ty jesteś IDJOTĄ. Wróć do szkoły bo bez składu i ładu to jest napisane. A błędy same krzyczą o pomoc.

Gość gość
Możesz szukać do setki, bo " idjotą" już i tak jesteś.