Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy czy reakcja

Polecane posty

Gość gość

hej. mam pytanie mianowicie od 6 tygodni nie mam okresu wizyte u ginekologa mam za 5 dni bolą bardzo mnie piersi , mam wzdęcia i mdłości. robiłam test (bobo) i wyszła jedna kreska a druga ledwo widoczna czy to może być ciąża czy to reakcja chemiczna ? file:///C:/Users/Natalia/Desktop/WP_20161110_19_23_02_Pro.jpg

Gość gość
nie zobaczymy zdjęć znajdujących się na twoim komputerze. Wrzuć zdjęcie na jakiś serwer plików np. fotosik albo imageshack a tu podaj linka. Ale jeśli okres tyle ci się spóźnia to na teście powinny być 2 grube kreski gdyby to była ciąża.

Gość gość
to skrót na twój komp

Gość Kaania90
Zasada jest taka że druga kreska to ciąża nie ważne jaka ta kreska jest. To jest bardzo wcześnie pewnie dlatego słaba ta kreska. Do tego te objawy. Raczej ciąża więc gratuluję

Gość gość
Rob Bete skoro az tak dlugo spoznia sie okres. Ciaza pozamaciczna nie rozwija sie az tak. A skoro to tyle czasu a test tak wychodzi dmuchaj na zimne.

Gość gość
To zdjęcie wygląda jak czarno-białe i ciężko ocenić czy tam widać słabiutki pasek, czy tylko ciemniejszy ślad w którym pasek się pojawia. Zrób test z krwi, będziesz miała pewność.

Gość gość
Nie nastawiałabym się na ciąże- w 6tc powinny być dwie grube krechy a nie cień cienia na teście.

Gość gość
Pewnie ze ciaza ;-) tez mialam taka slabiutka kreseczke na poczatku. Gratulacje;-)

Gość gość
reakcja chemiczna na pewno nie. Może owulacja się przesunęła, bo wygląda na wczesną ciążę. Miałam takie blade kreski w obu, ale jeszcze przed termonem miesiączki. Najlepiej sprawdź betę i przyrost po 2 dobach, ale teraz weekend. Zła opcja jest taka, że ciąża się nie rozwija i beta mocno spadła, ale wtedy nie byłoby objawów, więc powtórz taki sam test za 2 dni, kreska powinna być bardziej widoczna :)

Gość gość
U mnie taka kreska oznaczała ciążę, ale wyszła na teście już 10 dni po domniemanej owulacji przy 28-29 dniowych cyklach, a potem tylko ciemniała z dnia na dzień :) Może masz długie cykle i dlatego taka słaba jeszcze?

Gość gość
Ciaza na 100%. Tez dlugo mialam bardzo jasna kreske. Gratulacje :-)

Gość gość
Cykle mam 30 dniowe bo obliczeniach jeżeli to ciąża to końcówka 5 tyg.