Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem młodym facetem marzę o seksie z kobietą w wieku ok 40lat

Polecane posty

Gość gość

chciałbym przeżyć namiętny seks z dojrzałą

Gość gość
a wiesz, że dojrzała nie znaczy bardziej doświadczona?

Gość gość
To zamiast marzyć zapoznaj się z jakas

Gość gość
gość dziś przecież wiem tutaj chodzi, że kobiety w tym wieku mają fajne ciałka takie dojrzałe i seksowne

Gość gość
właśnie masz mylne pojęcie dojrzała wcale nie oznacza doświadczona możesz się sromotnie rozczarować

Gość gość
fajne ciałka? mam 38 lat i widzę, jak moja skóra traci jędrność:( jak zegnę tułów, to na plecach robią mi się zmarszczki...co w tym seksownego?

Gość gość
gość dziś tak fajne macie ciałka i nie jesteście tak wychudzone jak dzisiejsze kobiety po 20stce

Gość gość
To idz na dziwke wejdz na Raksa.pl I tam maszwybór wybierasz wiek I masz za free dzwonisz I masz..

Gość gość
Ech kiedys juz tu odpisywalam na taki wątek ;). Nie zgadzam sie ze 40 latki sa malo atrakcyjne, sa takie ktore wygladaja lepiej niz 20 lat wczesniej. Ja czuje sie teraz swietnie w swoim ciele i ze swoim doswiadczeniem zyciowym. A o libido to nie wspominam bo jest tragicznie wysokie. Wolalabym juz zeby bylo jak kiedys, a tak mecze sie z tym, bo moj zwiazek nie daje mi satysfakcji pod tym wzgledem. A mlodzi faceci? Coz obawialabym sie chyba ze chodziliby po kumplach i opowiadali kogo to bzykaja. Dlatego w pracy trzymam wszystkich na dystans. I jestem taka niedostepna szefową ;).

Gość gość
gość dziś przecież nie wszystkie 20 są wychudzone. i nie twierdzę, że 40 latki są nieatrakcyjne. ja uważam, że jestem atrakcyjna. ale skóra nie ma już tej jędrności. bardzo proszę, to jest moja rówieśnica, 38 latka. uważasz, że takie kolana są atrakcyjne? niestety, moje wyglądają podobnie. i niestety, reszta ciała wygląda tak samo. http://e5.pudelek.pl/9e2b5e4fc93f05a0d68febe84a39413f6d38a867.jpg

Gość gość
ja mam jedrna skore

Gość vantre
A ja tam mam 40+ i pofiglował bym z jakąś 40 dzieciak ma rację żadna małoletnia niepotrafi dać facetowi tyle radości co dojrzała kobitka :)