Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex raz na tydzień czy u faceta to normalne

Polecane posty

Gość gość

Trzy lata razem, facet potrzebuje seksu mniej więcej raz na tydzień. Zrobi swoje w dwie minuty a potrzeby kobiety ma gdzieś, zero orgazmu u kobiety. Myśli tylko o sobie. Jak kobieta ma ochotę i łasi się to zero reakcji, oczy w kompa i na necie bzdury ogląda. Dopiero jak mu jaja puchna to dąży do sexu, czyli raz tydzień. A tak tylko telefon, komputer, głupoty w necie czyta i obstawia u buka. Czy tak wygląda sex w związku?

Gość gość
Rozumiem ze ta kobieta jestes ty:) no to pisz do cholery normalnie ze cie maz nie bzyka

Gość gość
Korzyystaj z kija od szczotki w mczasie sprzątania .2w 1

Gość gość
ja bzykam codzień i ona też tego chce a czasem i dwa razy w ciągu dnia

Gość gość
no to pisz do cholery normalnie ze cie maz nie bzyka a skąd wiesz że to maż a nie konkubent?

Gość gość
Szukam kogoś na seks teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki