Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropnie boję się iść do ginekologa

Polecane posty

Gość gość
18.13 jesteś z patologii kultury odrobinę!

Gość gość
Ginekolog ci nie pomoże a lekarz który cię badał to matoł. !!!Nie dał ci na zrobienie wyników krwi. moczu . USG po powłoce brzusznej itp... Chciał się ciebie pozbyć. Do każdego lekarza chodzę zawsze z partnerem i to on ma za zadanie pytać dlaczego nie chce zrobić danych wyników odpowiedni lekarz. Do ginekologa może stwierdzić ciążę a to może być zapalenie nerek, pęcherza, wyrostek robaczkowy itp... A jest faktem że powinnaś mieć kogoś nawet siostrę mamę chłopaka przy całym badaniu, dochodzi również do zakażeń pochwy podczas jej badania itp...

Gość gość
24:06 nie mam chłopaka Wiec musze iść sama a do kobiety jak pójdę będę tak samo mokra

Gość gość
Idź do kobiety jest bardziej obeznana w chorobach kobiet. Facet zna dobrze dolegliwości faceta. A chodzi głównie o dobrą diagnozę.

Gość gość
Poszukaj dobrego internisty co skieruje na szereg badań bo ginekolog co nie pomoże.

Gość gość
23,06 glupia pizdo jak chcesz to zabieraj cala rodzine na badanie ginekologiczne ,jestes naprawde jebnieta , do niby jakiego zakazenia dochodzi , ginekolog bada zawsze w rekawiczkach , lecz ten swoj chory leb

Gość gość
Gość 10.34, to przecież nie jest kobieta! To pryszczaty prawik, któremu się wydaje, że ginekolog to najlepszy zawód świata, ponieważ codziennie widzi cipkę jakiejś dziewczyny.

Gość gość
Dziewczyna ma rację bo miałam sama dziwną sytuację u gina dlatego chłopak jest teraz przy badaniach. A wy krytykujecie podajcie dlaczego bo może jesteście z bocznym ginekologiem?

Gość gość
Tak tak, jesteśmy z bocznym ginekologiem. Gbybyś durna pało miał elementarne pojęcie o czym mówisz, wiedziałbyś, że żadna normalna kobieta nie chciałaby obecności faceta wvtakiej sytuacji. A jeśli ma obawy co do molestowania, po prostu wybiera ginekologa kobietę. Zrozumiesz, o czy mówię, kiedy dorośniesz i będziesz musiał poddać się na przykład kolonoskopii.

Gość gość
11,15 jestem kobieta , a ty psychiczna warjatko wszedzie widzisz zboczonych facetow i ginekologow , co rozpinaja rozporek , do psychiatry idz i konioecznie niech bedzie chlopak podczas badania , bo moze psychiatra tez bedzie cie molestowal debilko

Gość gość
Jest tutaj facet co dostaje awersji gdy razem idą pary na badanie ginekologiczne, być może to ginekolog nie doszły zboczony? Ale wracam do tematu autorki. Często jest tak że lekarz pierwszego kontaktu posiada słabą wiedzę i wysyła do ginekologa bo wie że wiele z nas tam nie pójdzie i ma rację. Ja miałam podobnie skierowała mnie do ginekologa ale poprosiłam o usg i inne wyniki. Okazało się że miałam problem z drogami moczowymi wynikło to z wyników. Zaczęłam pić skrzyp na własną rękę i dużo płynów i skończył się problem wynikło to z kolejnych wyników i do ginekologa nie poszłam bo po co chodzić po ryzykownych badaniach?

Gość gość
Tu autorka. Spróbuje USG I najwyżej pójdę sama ale zamiast pocieszyć bardziej mnie przeraziliscie. Jakaś dziewczyna napisała ze niektórzy ginekolodzy są zboczeni - jak to zboczeni? Mało ze się denerwuje,że będę cała mokra to jeszcze zboczony???????? Jak on zobaczy ze cała mokra to tym bardziej jak zareaguje ale przecież ginekolog powinien być znudzony ile on kobiet widzi

Gość gość
Witam. Widzę wspaniały materiał na żonę. Mi poszukiwanie takiej kobiety zajęło lata. W końcu znalazłem.

Gość gość
Dlatego że widzi tyle kobiet cipki jest zboczy! Radzę iść do kobiety bo to jednak facet który ma podniety i różne pokusy seksualne. Z tym USG po powłoce brzusznej u radiologa jest to bezinwazyjne badanie i ryzyka zakażenia zwłaszcza wirusowego typu C ! Faceci są często boleśni i co gorsza zniechęci cie to do leczenia. Szkoda że nie masz siostry a nawet niektóre mają dobre relacje z mamą i chodzą razem są również przy badaniu. Ja na szczęście mam męża który jest moją podporą przy badaniu cipki do tego bada kobieta nie facet bo wiedza ich w temacie ciała kobiety jest ograniczona!

Gość gośćesmeralda
Ja juz nigdy nie pojde do ginekologa

Gość gość
08.12 moja babcia urodziła sześcioro dzieci i nie była nigdy u ginekologa. Rodziła w domu przy dziadku i całą ciążę prowadziła akuszerka przychodząc do domu. Wtedy nie ma ryzyka zakażeń w gabinetach lekarskich czy szpitalach. A wystarczy że będziesz robiła wyniki krwi moczu czy usg i nie chodzisz wcale do ginekologa.

Gość gośćesmeralda
Nie rozumiesz ja nie pojde na zadne badania,nigdy

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
To że mają lekarze mają zrytą psychikę nie ma co się dziwić. Zaczynają jako studenci od rozczłonkowanych części ciała i sekcj. Potem zawsze ktoś umiera rodząca lub noworodek. Dlatego by nie straszyć nie ma statystyk zgonów rodzących i noworodków podczas porodów w szpitalach! I dlatego się nie dziwię normalnym jak ja że idę zawsze z mężem na wszystkie badania czy poród!

Gość gość
Co to za konował boli brzuch do ginekologa i się pozbył problemu. Zmień lekarza pierwszego kontaktu. A do ginekologa to Ostateczność i do kobiety bo faceci z tego zawodu są nie do uczeni.

Gość gość
Podsumowując : Pierwszy debil założył temat. Drugi debil mu odpisuje strasząc chorobami , i wreszcie trzeci debil który ma fobie na temat partnera przy badaniu. A może to wszytko to ten sam debil ? Chyba tak

Gość gość
raczej tak pomarańczowy gościu :classic_cool:

Gość gość
Co do zakażeń to nawet Holandia promuje porody domowe dbając o dobro pacjentek. Zawsze jest ryzyko zakażeń przy badaniu krocza skoro nawet na bloku operacyjnym dochodzi do zakażeń.

Gość gośćesmeralda
Nie pojde do ginekologa ani na zadne badania,poczekam do menopauzy

Gość gość
Nie będę zwracać uwagi na trole. Czyli lepiej się nie badać i dostać raka ?

Gość gość
Wcale się nie dziwię bo w Polsce zostali niedouczeni lekarze bo ci lepsi wyjachali za granicę i tam muszą szanować pacjentów!

Gość gość
Jak mam grzybice pochwy to co krew mi to wykryje ? Bzdura, widać ze sami faceci się wypowiadają co myślą ze do ginekologa się chodzi z powodu ciąży lub raka. Jest wiele innych zakażeń i powodów dla którego się chodzi lub chce się przebadać bo masy chorób się nie da przez krew

Gość gość
A gdzie na byłaś grzybicę? Może podczas wcześniejszych badań ginekologicznych ? Lub braku higieny pochwy albo od stosowania tampony? Gdy dbasz o higienę miejsc intymnych to nie ma problemu. Partner powinien przed stosunkiem i ty brać prysznic. A zakażenia można złapać przy badaniu ginekologicznym.

Gość gość
Chodzę do gyne tylko ze swoim facetem i nie ma problemu by widział całe badanie lecz mieszkamy wUK

Gość Danuta

Chodzę z chlopakiem i pilnuje by ginekolog nie zaraził i nie mam grzybic itp..  jak idziesz sama to Cię zaraził.