Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropnie boję się iść do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

bo od razu jestem mokra praktycznie i ja tam nie wytrzymam bez powodu ciagle jestem a jak ktoś mnie ledwo dotknie to co dopiero będzie, doradźcie mi coś

Gość gość
ratujcie

Gość gość
Nie przejmuj się. Jak się będziesz rozbierać, podetrzyj się.

Gość gość
No gościu, zrzuć maskę i pokaż gębę wariata. Zacznij (sam sobie) doradzać wizyty u ginekologa w towarzystwie swojego faceta. Doradzałeś to tutaj 1427 razy, ale nie możesz bez tego wytrzymać (jak to wariat) i stworzyłeś znowu temat w którym będziesz to samo ględził 1428 raz.

Gość gość
21:42 przepraszam ale masz coś z głową? Mam 18 lat i denerwuje się a podetrzenie się przed nic nie da bo wystarczy ,że mnie dotknie to wszystko będzie ze mnie wylatywać z podnieceni a ... może lepiej nie pójdę tam

Gość gość
21:43 * a nie 42 Sorki pomyliło mi się

Gość gość
i proszę tylko i wyłącznie dziewczyny o pisanie bo przepraszam bardzo ale mężczyźni nie maja zielonego pojęcia o chodzeniu do ginekologa

Gość gość
Nie mam nic z głową. Rozpocznij życie seksualne i tyle. Ewentualnie uprzedź ginekologa.

Gość gość
21:52 jest taka sprawa ze okropnie boli mnie brzuch i mdleje. Lekarka kazała mi się udać do ginekologa a ja się boje bo ledwo mnie dotknie to prawie orgazmu dostanę. Jestem praktycznie dziewica (tak praktycznie ) więcmoże dlatego bardziej reaguje na dotyk niż reszta ? kiedyś miałam bardzo dużo testosteronu i tez musze to sprawdzić. Do ginekologa się nie chodzi po to by rozpocząć życie seksualne ale by się przebadać a ze mną będzie ciekło bo już na sama myśl mam mokro ,że ktoś mógłby mnie dotykać. I to jest mój pierwszy post o tym na kafeterii Wiec nie mam pojęcia kto inny dodawał takiego typu posty i to dla mnie bardzo poważna sprawa także darujcie sobie żarty

Gość gość
nie byłabym w stanie wytrzymać gdy ktoś będzie mnie dotykał tam bez względu na to jak będzie wyglądał to będzie Widać i czuć po mnie. Znacie jakieś sposoby lub zioła na zmniejszenie chcicy ? :/ mówię poważnie

Gość gość
Ludzie, ja poszłam w owulację i byłam też wilgotna, a nawet mokra. Nie wiem, czy zwrócił na to uwagę.

Gość gość
Ale ze mnie masa soków leci gdy ktokolwiek mnie dotknie ze aż musze się przebierać normalnie z pol szklanki ha ha ha ha dlatego to będzie wiadome,że jestem niewyżyta w dodatku nie wiwdomo czy przy badaniu orgazmu nie dostanę...

Gość gość
LEpiej powiedz lekarzowi, że jesteś tak podniecona. To też świadczy o hormonach w ogranizmie. Może być istotna informacja.

Gość gość
22:09 boje się bardzo ale to prawda bo nie jestem w stanie myśleć o niczym innym jak robienie sobie dobrze kilka razy dziennie

Gość gość
Zapytaj przy rejestracji, czy w gabinecie będzie możliwość skorzystania z bidetu. To niezbyt częste rozwiązanie, ale jest. Jeśli nie ma, to ja bym po prostu się wytarła tuż przed wizytą. I nie przejmuj się - do gina chodzą kobiety w różnym momencie cyklu, również z upławami i innymi takimi. Na pewno lekarz nie zwróci uwagi na to, na co nie powinien.

Gość gość
22:14 ale mówię ze mi to nic nie da bo w momencie jak ledwo spojrzy to ja już będę cała zalana a jak dotknie to będę szczytować...

Gość gość
Ale spokojnie, on ci lechtaczki dotykać nie będzie. To jest bardzo nieprzyjemne badanie

Gość gość
22:34 dla mnie to nie robi różnicy tym bardziej ze lubię ból

Gość gość
Przecież to nie fizjologia a chęć seksu

Gość gość
Chodź do mnie to zajrzę do ciebie lubię mokre wilgotne szparki

Gość gość
22,34 bardzo nieprzyjemne to moze dla ciebie

Gość gość
Sorry, ale jeśli dla kogoś wymaz z szyjki macicy, ugniatanie po brzuchu jest przyjemnością. A fakt wizyty lekarskiej podniecajacy. To raczej pierwsze osoba taka powinna się udać do psychiatry.

Gość gość
Idz do kobiety ginekologa i po sprawie

Gość gość
26;47 podje do kobiety to przecież tez bede podniecona. Ja jestem taka mokra ze nieważne kto mnie dotyka !

Gość gość
Nigdy nie byłam sama podczas badania cipki u ginekologa nie wstydzę się partnera i jest obecny. Mamy prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów. Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta. Zawsze powinna być osoba bliska bo bywają takie badania ginekolog. ...Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl .....Podczas badań profilaktycznych dochodzi do poważnych zakażeń bo rękawiczki chronią tylko ginekologa! !

Gość gość
Nigdy bym nie poszła do faceta gina bo wielu jest z bocznych. Moja ginekolożka jest miła fajna i delikatna dużo tumaczy mojemu chłopakowi bo jest przy moich badaniach. Nawet pokazuje pobieranie materiały do badania cytologicznego. Gydy koleżanka chodzi sama do faceta ginekologa to tam się rozbiera i musi paradować nago po całym gabinecie do tego jeszcze wchodzi pani z rejestracji brak podstaw intymności.

Gość gość
Kobiety są w tym zawodzie lepsze bo posiadają drogi rodne a faceci ginekolodzy co mogą wiedzieć tylko z książki!

Gość godzina 1714
Wariat cierpliwie udawał, że to nie on ten temat pisze. W końcu nie wytrzymał i wytrysnął znowu tym samym tekstem.

Gość gość
17,14 p**********a suka juz sie odezwala