Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktostam123

Obawy przed ciążą

Polecane posty

Gość ktostam123

Witam, jakieś 3-4 tygodnie temu uprawiałem ze swoją dziewczyną petting, odrazu mówię ze do wytrysku nie doszło , moja partnerka bawiła się jedynie moim członkiem , ale do wytrysku było daleko , kilka minut po tym wycierała się chusteczkami w miejscu intymnym , okres spóźniał sie , ma ona ostatnimi czasy nieregularne miesiączki i strasznie się stresowała czy nie jest w ciąży, ale dostała normalny okres i trwał on 7 dni jak zawsze , mi się wydaje ze skoro miała okres to niemożliwe już jest żeby była w ciąży , co wy o tym sądzicie , czy można już na tej podstawie wykluczyć ciąże ? Moja dziewczyna strasznie się denerwuje ze może być w ciąży , chociaż mnie się wydaje ze to jest niemożliwe bo skoro nie miałem spermy i wgl dostała ten okres to niemożliwe już jest żeby była w ciąży , co o tym sądzicie ?

Gość gość
Masz racje to nie możliwe.

Gość gość
Zapiszcie się na 500+

Gość gość
Nie ma szans na ciaze.

Gość gość
Nie ma szans na ciążę. Poczytajcie sobie razem o cyklu miesiączkowym kobiety i o tym, jak dochodzi do zapłodnienia. Są fajne strony dla nastolatków na ten temat. Serio powinniście się trochę doedukować, skoro decydujecie się na taką bliskość.

Gość ktostam123
To w takim razie nie ma się o co bać ?

Gość gość
Ile razy jeszcze chcesz to usłyszeć?? Ile powtarzać trzeba? Nie bawcie się już tak wiecej bo szkoda nerwów!!

Gość gość
Dawniej wszyscy mieli bekę z listów do "Bravo", teraz pasowało by zrobić bekę z Kafeterii, bo coraz głupsze pytania tu padają. Twoja dziewczyna nie jest w ciąży. Skoro nie doszło do wytrysku, a ona dostała normalny okres, to nie ma bata, żeby była w ciąży. Musicie jednak wiedzieć, że gdyby doszło do wytrysku w pochwie, to ani wycieranie się chusteczką, ani nawet kąpiel nie chroni kobiety przed ciążą.

Gość ktostam123
Czy to normalne, ze po okresie ma sucho i czasami wydziela się jej taki biały śluz? Za 5 dni ma mieć dni płodne, a za 24 dni ma dostać okres. Proszę o nie hejtowanie,bo pewnie każdy z nas kiedyś przez takie coś przechodził i szukał wszędzie informacji czy nie jest w ciazy, w gdy człowiek się stresuje to nagle się mu wydaje, ze ma różne objawy, które są związane np. z ciaza. :)

Gość gość
Dzieci nie biorą się z powietrza.Ciążę można podejrzewać jeśli doszło do współżycia, a kobieta nie dostanie miesiączki.U Was żadna z tych okolicznosci nie ma miejsca.Ani suchość, ani białe uplawy nie są symptomami ciąży.Są jak najbardziej normalne objawy tuż po miesiaczce.Natomiast jeśli dziewczyna ma nieregularne cykle, to na jakiej podstawie stwierdzacie, że za 5 dni powinna mieć dni płodne?

Gość ktostam123
Prowadzi tak zwany kalendarzyk, który ma zainstalowany w telefonie. Tak owszem ma nieregularne cykle, ale tak na oko powinna mieć za 5 dni, bo głównie jej okres trwa 7 dni, czasami dzień krócej czasami dzień dłużej. :)

Gość gość
nikt cię nie hejtuje tylko na boga zainteresujcie się tematem skoro chcecie uprawiać seks. Nieregularne cykle czyli jak długie? od ilu do ilu dni?

Gość ktostam123
33 dni, miała teraz np okres dostała 2.11.16 skończył się jej 9.11.16. Wiem mogliśmy pomyśleć wcześniej, to się już napewno nie powtórzy :)

Gość gość
A dlaczego ona w ogóle myśli o ciąży?? Jakie ma podstawy do obaw? Okres miała, brak wytrysku a nawet stosunku więc o czym my tu mówimy? Panikuje bo ma biały śluz a poza tym sucho?? Borze wielki i szumiący. niech ona poczyta o cyklu i wtedy skończy się szukanie dziury w całym. Dzieci nie biorą się z dotykania członka. :O Mam wrażenie że autor to autorka bo znajomość cudzego cyklu jest wręcz zaskakująca.

Gość ktostam123
Boi się tego, ponieważ na innych forach kobiety pisały, ze miały normalny okres podczas ciazy, gdzie indziej znowu pisały, ze nie może być okresu podczas ciazy, jedynie krwawienie. I komu tu wierzyć?

Gość gość
Nie ma okresu w ciąży!!! Jest to niemożliwe z punktu fizjologii!! Zresztą niby skąd miałaby być ciąża skoro nie było kontaktu ze spermą nawet? A może niech zrobi test to się uspokoi.

Gość gość
Tak jak ktoś napisał, od dotykania członka w ciążę nie zajdzie.U Was stosunku nie było.A jeśli będziecie chcieli współżyc, to się zabezpieczajcie.Nie polegajcie na kalendarzyku, bo się możecie przejechać, zwłaszcza przy nieregularnych cyklach.Zresztą, jeśli dziewczyna tak bardzo się boi, biech zrobi test ciążowy.Po 4 tygodniach wykazalby ciążę, gdyby doszło do zapłodnienia.Ale jestem gotowa założyć się o każde pieniądze, że rodzicami póki co nie zostaniecie.

Gość ktostam123
Dziękuj***ardzo za wszystkie odpowiedzi. Znaczy to już prawie miesiąc będzie od tamtego zdarzenia. Także myśle, ze może byłyby już jakieś objawy młodości, albo piersi by ja bolały. :) mimo to jeszcze raz dziękuje. Uspokoiliscie nas :)

Gość gość
W ciązy urojonej to i wszelkie objawy można mieć ciążowe. A poza tym sam fakt zajścia w ciąże nie znaczy że się ma wszelkie objawy -u mnie jedynym objawem wczesnej ciązy był brak okresu. A w tym przypadku to nawet nie ma mowy o możliwości ciąży więc o jakich objawach piszesz?? ktosiu spanikowany nie wkręcaj sie w ciążę bo jest to niemożliwe!! Uspokój się i nie baw się więcej w dotykanie członka. :D

Gość ktostam123
Przez dłuższy czas się nie pobawię, wole już nie wiem puzzle poukładać czy coś :D