Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresja rzucanie przedmiotami

Polecane posty

Gość gość

W rozmowie bardzo szybko się unoszę, krzyczę. Jest to na swój sposób uzasadnione bo druga strona niestety też nie potrafi pogadać normalnie (a ja chcę, a potem jak widze jej brak inicjatywy to się unoszę), ale teraz częściej to ja podnoszę głos. Rzucam też telefonem w czasie rozmowy telefonicznej, raz go prawie rozwaliłam. I to zaczęło się tyczyć też innych osób, jak mi chłopak napisał smsa który mi się nie spodobał, to telefon też poleciał. Poza tym potrafiłam raz walnęłam pięścią w talerz, tak że się przepołowił na pół. Nie wiem co się ze mną dzieje, zaczynam czuć chroniczną złość, teraz też jestem nabuzowana mocno, nigdy tak nie było

Gość gość
Jak sie tak rzucasz, to rzuć sie pod pociąg. Ewentualnie załóż Małyszówki i hopsa z wielkiej krokwii

Gość gość
"przepołowił na pół"

gość wczoraj tez od czasu do czasu w ostrej klotni zdarzalo mi sie rzucac tym co mialam pod reka. ale staram sie nad soba panowac, aby takie incydenty zdarzaly sie jak najrzadziej. Mojemu natomiast zdarzalo sie rozwalic tel.

nie bede tu pisac szczegolow, ale w scieklosci kiedys kiedy myslalam ze mnie zdradzil, wybilam szklo w drzwiach wiec twoj talerz to nic takiego...:P

Gość gość
Wczoraj byłam tak wkurzona, jak kładłam się spać... wstaję i pół godziny później znowu to samo. Serce mnie już boli z tej wściekłości, łykam tabletki jakbym miała 80 lat...

Gość gość
Przepołowił na pół, tak, piękny błąd :D dzięki za poprawkę

Gość gość
chyba czas na psychologa :-)

Gość gość
Ewentualnie na rozwiązanie pewnych spraw, ale sęk w tym, że ich nie da się rozwiązać, bo nie masz wpływu na zachowanie drugiego człowieka... Więc albo muszę sobie sama dać radę z tym, albo psycholog, bo się wykończę :/