Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lukasz123456

Dziewczyna boi się spotkać

Polecane posty

Witam 2 miesiące temu poznałem dziewczynę na jednym z portali randkowych zaczęliśmy ze sobą pisać dostałem od niej nr tel wymieniliśmy się zdjęciami i bardzo spodobaliśmy się sobie w dalszej naszej korespondenci wyznała mi że właśnie takiego faceta jak Ja szukała miłego sympatycznego poukładanego wchodziła na tematy związku co było by gdybyśmy w przyszłości zostali razem co byśmy robili w wolnych chwilach itp .Postanowiłem zorganizować nasze pierwsze spotkanie mieliśmy pójść na kawę potem spacer bardzo się ucieszyła w końcu nadszedł ten dzień w którym byliśmy umówieni i tu nagle powstał problem a mianowicie dostałem wiadomość że nie spotkamy się ponieważ nie jest jeszcze gotowa na takie spotkanie wytłumaczyła mi że pół roku temu poznała właśnie na tym samym portalu chłopka w którym się zakochała a on wykorzystywał jej uczucia i spotykał się tylko z nią jak czegoś chciał i potrzebował widzieli się 5 razy a ona się w nim zakochała bez wzajemności . W ten dzień co mieliśmy się zobaczyć dostała od niego wiadomość że wyjeżdza do innego miasta i że była dla niego najważniejszą osobą w jego życiu dlatego odwołała nasze spotkanie bo wszystko co udało się jej zapomnieć nagle wróciło i teraz potrzebuję czasu aby to wszystko przemyśleć i nie wie sama kiedy będzie chciała się zobaczyć bo teraz chcę tylko znajomości przyjazni i i teraz nie wiem co mam robić czy czekać na to spotkanie które może być np za tydzień miesiąc dwa , a jeżeli do niego w końcu dojdzie i znowu tamten facet da o sobie znać i będzie to samo co teraz czy po prostu zrezygnować chociaż sam nie umiem tego zrobić bo jest bardzo sympatyczną dziewczyną i cholernie szkoda mi zrywać taką znajomość bo jeszcze nigdy dotąd nie miałem takiej fajniej relacji z żadną dziewczyną jak właśnie teraz z nią .Przepraszam za błędy ortograficzne ,ale piszę z tel kom i prosiłbym o pomoc w tej trudnej sytuacji

Gość gość
Co to za wirtualny bełkot?

Gość gość
To pewnie dlatego że nie rozumie Twego języka

Gość gość
Goscie, macie problem z językiem polskim? Autor napisał zrozumiale. Ciężko coś doradzić Autorze. Ta dziewczyna nie zamknęła widocznie do końca swojej poprzedniej relacji. Swoją drogą uważam, że jest naiwna i tamten ją skrzywdzi. Może ona powinna być skrzywdzona, bo nie dostała dostatecznie mocno w tyłek od tamtego. Znajomości nie musisz zrywać, ale się zdystansuj, bo nie wyobrażam sobie, byś chciał być tym ramieniem do wyplakiwania. Ona nie powinna dawać Ci nadziei, ani komukolwiek innemu, jeśli nie była gotowa na nową znajomość. Bo wyszło tak, że na pstryk tamtego, od razu za nim poleciała. To nie w porządku. Mocno zdystansuj i schłodź waszą znajomość. Pozdrawiam.

Gość gość
Ze mną- odwrotnie: facet, z którym piszę nie chce się spotkać. Nie jest żonaty, gdyby co. Co mam robić?

Gość gość
czemu nie chce?

Gość gość
dla jasnosci, wiadomosc edytowano, jej pierwotna wersja wygladała mniej wiecej: mmmmmmmmmmmmdddddddddddddddddddddmmmmmmmmmmmmmmmmaaajhajkddddddddddddddddc,dm,dmc;lml;m;l tak dla wyjaśnienia.. Może odzywaj się czasami, pytaj co u niej i utrzymuj kontakt ale nie rob sobie nadziei i badz otwarty na inne znajomosci, dziewczyna nie jest gotowa na blizsze relacje, nie ten czas

Gość gość
daj sobie z nią spokój, ta dziewczyna jest niepoważna i nie zamknęła poprzedniego rozdziału

Dziękuje za wsze odpowiedzi może macie rację aby trochę zdystansować moje relacje z nią tylko zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie teraz po tym co się wydarzyło z tym facetem jesteśmy lub możemy być tylko przyjaciółmi bo ta dziewczyna musi sobie wszystko poukładać w głowie ,a przed tym całym incydentem z tym facetem wszystko zapowiadało się że nasze pierwsze spotkanie nie będzie ostatnim i będziemy dążyć do tego aby w niedalekiej przyszłości zostać razem .Może po prostu postawić sprawę jasno a mianowicie niech podejmie decyzje albo dalej będzie rozpaczać po tamtym facecie który ją tylko wykorzystywał gdy była mu potrzebna bo nawet nie byli w związku bo widzieli się z tego co wiem raptem 5 razy albo da nam szansę na bliże poznanie się

Gość gość
ło matko, co za pierdoły...

Gość przerost tresci nad forma
ty jesteś dla niej wyjściem awaryjnym a ona jest wyjściem awaryjnym dla teog faceta więc sam sobie odpowiedz czy ci to odpowiada.

Gość gość
Jak ktoś nie chce się spotkać to nie, trzeba sobie dać spokój z taką osobą.

Witam wszystkich użytkowników tego portalu dziś właśnie zakończyłem swoją "przygodę " z tą dziewczyną otóż pisałem do niej wczoraj wiadomości ,nie raczyła odpowiedzieć na nie ,więc zadzwoniłem do niej i prosto z mostu zapytałem ile mam czekać na te nasze spotkanie miesiąc, dwa ,rok nie umiała odpowiedzieć na to .Jedynie powiedziała że nie jest gotowa na nowe znajomości ,więc zapytałem się dlaczego sama była zainteresowana zorganizowaniem naszego spotkania ,które wnioskując po jej wiadomościach nie miało być naszym ostatnim spotkaniem .Powiedziała tylko to że wtedy była gotowa na nowe znajomości a teraz już nie jest przez tego faceta ,trochę śmieszne wytłumaczenie potem przeszliśmy na rozmowę pisemną i na sam koniec naszej rozmowy napisałem jej prawdę że zawsze będzie na niego czekać i o nim myśleć ,a gdy tylko on się do niej odezwie to poleci do niego jak gdyby nigdy nic przyznała mi rację dodałem tylko ,że nie dostrzega koło siebie osób które się o nią starają martwią i troszczą się i żeby kiedyś tego nie żałowała bo będzie za pózno .Szkoda że tak to wszystko się potoczyło ,ale lepiej teraz niż potem .Wiem ino jedno nigdy więcej nie chce poznawać ludzi przez internet bo nie wie m jak by ładnie pisali i rozmawiali przez tel to nigdy nie wiesz kto się kryje po drugiej stronie .Dziękuje wszystkim użytkownikom za radę bo w jakimś stopniu pomogliście mi to zakończyć bo potrzebowałem opinii innych osób .

Gość gość
i dobrze sie stalo, poznasz inna, lepsza, taka, ktora zasluguje na twoja milosc :) powodzenia :)

Gość gość
i dobrze zrobiles, zachowales sie dumnie i po mesku

Gość gość
Kolejny młody chłopiec który właśnie na własnej skórze przekonał się że uwaga: "KOBIETY KOCHAJĄ SIĘ W DRANIACH". Zapamiętaj tę lekcję na całe życie młody człowieku. Przyda ci się. P. S. Najlepiej sam taki się stań. Wtedy same będą wskakiwać ci do łóżka. O ich uczucia się nie martw. Bo o twoje nikt się nie martwi.

Gość gość
Przepraszam...pierdu, pierdu, powyzej. Autorze, postąpiłes jak należy. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Życzę powodzenia. Pozdrawiam.

Gość gość
Przepraszam...pierdu, pierdu, powyzej. Autorze, postąpiłes jak należy. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Życzę powodzenia. Pozdrawiam.