Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiety po 30stce chcą młlodszego faceta do związku

Polecane posty

Gość gość
a ja jestem zakochany w 6lat starszej odemnie a mam 25

Gość gość
A ja w 10 lat starszej, mam 24

Gość gość
Wiek nie ma znaczenia

Nigdy mnie młodsi nie kręcili. Dużo starsi też nie. Ale znam sporo sytuacji, gdzie kobieta potrafi być i 15 lat starsza od partnera.

Gość wwwwwwwwwwww
To jest normalne,że coraz więcej starszych z młodszymi się spotyka.

Gość gość
Starsza kobieta mówi i robi co myśli. Nie zmini zdania po miesiącu znajomości, nie będzie opowiadać koleżanka wszystkiego , wie czego chce. Pewnie to się młodszym podoba? Chyba ze coś jeszcze;)? A fakt ze się szybciej zestarzeje też nie jest argumentem bo skoro teraz dba o siebie to pewnie będzie dbać cały czas. Mam dużo znajomych w moim wieku (30plus) co się strasznie zapuscily i wyglądają źle mimo ze w młodszym wieku były szczupły i ładne. Wyszły za mąż, urodziły dzieci więc po co dbać o siebie ?

Gość wwwwwwwwwwww
W punkt trafiłaś.

Gość gość
Też.się zgadzam :)

Gość gość
Moja dziewczyna jest 9 lat starsza i nie wymienilbym jej za nic :) na mlodsza

Gość gość
Ale ściemy, nie znam żadnego kolesia, a mam sporo kumpli, który chciałby starszą babę. Niby po co? Chyba że ktoś potrzebuje mamusi.

Gość wwwwwwwwwwww
22:39 -Ja jestem kolesiem,który ma 22 lata i chcę kilka lat starszej partnerki bo mam dosyć niezdecydowania,jakiś fochów z dupy,umawiania się i nie przychodzenia itd itp. Nie mam problemów z wyglądem,nie jestem modelem,ale jestem wysoki,szczupły(ani gruby ani chudy) oraz posiadam przeciętną twarz,której brzydal mógłby mi pozazdrościć. Nie chodzi o to,że rówieśniczki czy młodsze nie zwracają na mnie uwagi,tylko bardzo szybko się rozmyślają ,wahają ,bawią się mną,albo mają dzieci,do których się na początku nie przyznają,bo jest im wstyd,że w takim wieku zaszły w ciążę . Szczerze mówiąc,pierdolę już to.Dosyć.

Gość gość
O 9 lat starsza kobieta nie moglaby byc moja mamusia. Nie szukalem sobie duzo starszej partnerki, ale nie wykluczalem tego, by byla troche starsza. Poczatkowo spotykalismy sie po przyjacielsku. Rowiesniczki, ktore spotykalem, sa w porownaniu z nia malo inteligentne, malo zdecydowane, malo wyluzowane - a do tego maja strasznie wielkie mniemanie o sobie. Poza tym ona nie wyglada na swoj wiek. Nigdy bym nie zgadl, ze ma wiecej niz 26 lat (a ma ich 35). Piszesz, ze zaden z Twoich kolegow nie chcialby starszej... moi koledzy mi jej zazdroszcza.

Gość gość
Nie będą ci zazdrości za parę lat, uwierz, jak zobaczą twoją, hm, czterdziestoletnią "dziewczynę" (a tak naprawdę starą babę). Ja mogę ci tylko współczuć.

Gość gość
Wspolczuc? Czego? Tego, ze jestem z kobieta, ktora mnie rozumie, wspiera i ma podobne poczucie humoru i podejscie do swiata? A ja nie jestem osmym cudem swiata i sam tez idealu nie szukam. Choc uwazam ze niemal znalazlem.

Gość gość
Ja chcę :)

Gość gość
A ja nie jestem osmym cudem swiata i sam tez idealu nie szukam. x Aa, to wszystko jasne. Jesteś brzydki i chcą cię tylko jakieś podstarzałe bazyle. Bo młodsze i rówieśniczki nawet na ciebie nie spojrzą.

Gość gość
Nie jestem piekny, ale jestem zadbany i samodzielny. Spotykalem sie z mlodszymi i rowiesnicami, ale zadna nie miala "tego czegos". Spotykalem sie tez ze starszymi.

Gość gość
Tak samo za kilka lat możesz się zdziwić co do twojej rówieśnicy. Wiele kobiet po ślubie i dziecku bardzo się zaniedbuje. Ja wielu koleżanek z liceum na ulicy bym nie poznała tak się zmienily...

Gość gość
"Ja wielu koleżanek z liceum na ulicy bym nie poznała tak się zmienily..." Za to moje koleżanki z liceum w wieku 35+ wyglądają praktycznie tak samo.. (serio!).