Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Asssssssssssssssssssia

To nie prowo. Pytam poważnie. Chodzę do psychoanalityczki.

Polecane posty

Mam bardzo stresującą prace i w związku z tym chodzę raz w tygodniu do kobiety psychoanalityka. Ona jest bardzo drobiazgowa i zatrzymuje się przy każdym moim problemie. Często pyta co mi w życiu, niekoniecznie w pracy ale w ogóle w życiu, sprawia największy kłopot. Szczerze? Jak mam być tak na 1000% szczera to od wielu lat borykam się z nałogiem samogwałtu i to mnie strasznie dobija bo ilekroć postanawiam sobie, że to był ostatni raz i odtąd nigdy więcej to za jakiś czas znowu upadam. Tylko nie wiem czy powinnam jej mówić o tym. A powinnam?

Gość gość
Masz na mysli masturbacje? To nic zlego aczkolwiek moze byc zwiazane ze stresem i checia go rozladowania. Co 3 czlowiek sie samog***** na ziemi

Gość gość
może znajdź sobie chłopaka i problem minie

Gość gość
No ale twoj problem nie polega na tym ze to robisz, bo to kompletnie normalne i kazdy to robi. Zdrowi ludzie maja poped seksulany. Tylko dlaczego do cholery sie obwiniasz?? Wygladasz na ofiare katolickiej mentalnosci, ktora wzbudziala w tobie poczucie winy z powodu normalnej czynnosci. I pewnie jak jej to powiesz to ona zacznie szukac przyczyn twojego poczucia winy bo bedzie chciala cie od niej uwolnic.

mam tez inne nalogi: obgrywam paznokcie, dłubię w nosie iz jadam gile, wącham swoje bąki. Jak jej o tym powiem to pewnie mnie wyśle do szpitala pscyhiatrycznego :(

Gość gość Asssssssssssssssssia
17:18 to nie ja. To podszywka.

Gość gość
Tak , powinnas o tym powiedziec. Od tego masz psychoanalityka , ktory rozwiaze z toba ten problem.

Ale to psychoanalityk a nie seksuolog.

Trochę się obawiam też, że ona spyta o fantazje. Też mam jej opowiedzieć o moich zboczonych rojeniach? Sama widzę, że nie jestem normalna a im większy stres tym ostrzejsze rojenia seksualne. Naprawdę głypio mi o tym będzie opowiadać.

Gość gość
,gffddghgfvh

Gość gość
Przestań się brandzlować ty świntucho. O fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :o

Gość gość
Psychoanaliza to stek głupot, a Freud, jej twórca nie był naukowcem, tylko starym erotomanem. Dziwne, że ktoś jeszcze daje się na to nabrać.