Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe to forum dla kobiet

kobiety zbierzmy sie razem i wygońmy prawiczków z

Polecane posty

Dyskusji ogólnej zanim sie jeszcze bardziej rozprzestrzenią

Kto jest "za"? Może jakieś konkretne kreatywne pomysły jak to zrobić w miarę szybko i żeby smród po nich nie został.

Gość gość
moherowa peezda :D

Do 17:09 Mam 22lata i nie chodzę do kościoła więc co mam wspólnego z moherem? Chyba to samo co Ty z rozumem

Gość gość
których konkretnie chcesz przegonic?

Gość gość
a jak niby zamierzasz to zrobić na forum bez obowiązkowej rejestracji, bez moderacji, bez jakiegokolwiek nadzoru??? To nierealne i kafe od lat leży na dnie

Gość gość
pokaż cycuchy lepiej :)

Gość 43  cm w bicepsie
przypominam ze ponad szescdziesiecioletni prawiczek rzadzi teraz Polską...

Gość Barnabus
Rysiu nie zakładaj już więcej tematów o prawictwie bo Wania cię za uszy wytarmosi jak wrócisz do domu. Bo lubi ale ty, jak sam wiesz, nie polubisz. I nie zmieniaj nicku bo i tak cię wyczaimy i opowiemy o tobie jak w innych tematach podając za przykład o ten: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/facet-ktory-ma-powyzej-20-lat-i-nie-ma-prawa-jazdy-powinniem-byc-kastrowany-p_6649704

Gość gość
aaaa to Rysiu trans

Gość aleksandraolka
Do tej pory z gościa takie rzeczy pisałam.Ale niech zapamiętają mój nick (aleksandraolka)Zróbmy im najazd Szwedów na Polskę!

Gość gość
Mam 19 lat szukam kobiety która lubi niedoświadczonych .Mój mail dawidor@interia.pl piszcie śmiało.Duże piersi mile widziane

Gość gość
Jak najbardziej jestem "za", ale jak widać chociażby po samych wpisach w tym topiku ciężko będzie. W zasadzie to niewykonalne. Napiszemy "nie piszcie parszywe zniewieściałe przegrywy", to oni się tylko bardziej rozjuszą i postów będzie 2X tyle co zwykle. Niestety, ale na tę zarazę nie ma rady. Pozostaje tylko ignorować ich żałosne topiki.

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem i szukam dziewczyny, która zrobi mi kupę:)

Gość gość
Sam se zrób kupę, idioto. Zresztą to chyba jedyne co potrafisz, poza pisaniem niesmacznych postów na babskim forum.

Gość gość
Autor to niech zacznie od siebie bo to pipa i debilny prawiczek jest :classic_cool:

Gość gość
gość 18:34---> nie, chcę kupy kobiecej. Postaram się zjeść ale obiecać nie mogę...

17:14 projekciarzy którzy udają kobiety np. Mirek Fajfus, Neptyk, Mun i Przemek prawik oraz wyzywających kobiety czyli Kołbuca i Dash Rysia i tego od pedofili i stolca 17:38 ja go nie wybrałam ;) Czarny Księżyc jesteś transem?

Nie jestem Dash Rysiem wypraszam sobie 18:18 18:29 18:34 są tu jeszcze jakieś dziewczyny co za ulga haha pozdrawiam.

Gość Barnabus
Ale czepiasz się prawictwa jak Dash Rysiu. Więc kto Cię tam wie. Jak dash dowód żeś nie Rysiu to zmienię zdanie. Tymczasem zostawiam Was i życzę tony prawiczków i co najmniej jednego 40 letniego (no dobra 30 letniego) w rodzinie ^^

Gość gość
Nie przegonisz. Jedynym sposobem na wygonienie idiotów jest administracja jak na Wizażu, a nikt tu takiej nie zrobi. Tam takie tzipy są ucinane i sukcesywnie banowane jak tylko zaczną piskać o tym jakie to biedne z nich tzipy.

Gość gość
Bez prawików to forum nie ma racji bytu.Zrobi się z tego tylko bardziej wieśniacki wizaż.

Gość gość
Mateusz kołbuc to ja czyli gosc od miasta Namysłów (wojewodztwo opolskie) wiecie? Ps mizantropia odraza to zdzira

Gość gość
bez prawikow na rencie na glowe to forum nie ma szans na istnienie.oni tworza projekty i nadaja forum sens