Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci

Polecane posty

Gość gość

Hej juz wiem dlaczego jestem sama i zadnego faceta nie potrafie zatrzymac dla siebie, bo duzo narzekam, jestem powazna, malo sie usmiecham, nie umiem z siebie zartowac, nie ciesze sie zyciem, no i najwazniejsza rzecz nie mam zadnych zainteresowan, hobby, nic mnie poprostu nie interesuje, mam zanizone poczucie wlasnej wartosci. Czy ktoras dziewczyna ma tak podobnie do mnie ,czy sa tutaj takie na Kafe?

Gość gość
Wszystkie sa takie tylko ratuje to że dają d**y facetom bo tak to zupełnie mogło by ich nie być nic nie wnosza do tego swiata tylko zawiść i zazdrość

Gość gość
Tak a ja myslalam ze podobno faceci nie lubia puszczalskich laluni i nazywaja takie d******* a tu sie okazuje co innego.

Gość gość
Ja taka jestem. W sumie nie mam nic do zaoferowania facetowi poza seksem. Ostatnio słabym seksem, bo poza rozłożeniem nóg, ewentualnie wypięciem tyłka nic mi się nie chce. W związku nie jestem, ale spotykam się z pewnym typem na seks. Typ równie mało ciekawy co ja. Jesteśmy siebie warci i oboje chcemy od siebie tylko jednego.

Gość gość
Nie obwiniaj sie za bardzo, bo to tez obniza poczucie wartosci. Zapewne mialas rowniez starszego braciszka, ktory ci pokazywal ze jestes gorsza niz on. Kobiety ktore maja starszych braciszkow czesto maja kompleksy bo byly ponizane przez braci

Gość gość
Czyli co moze byc dziewczyna brzydka jak noc i moze nie miec zainteresowan, hobby malo sie usmiechac ale dobrze dawc tylka, to w ten sposob zatrzyma przy sobie pana a na kafe panowie pisza ze nie chca puszczalskich. Jak to jest wyjasnijcie mi.

Gość gość
Tak?A ja mam faceta a tak jest jakbym go nie miała.Znajdę lepszego.

Gość gość
19:19 co ty nie powiesz, ten nieciekawy typ jak go określasz jest dużo bardziej normalny od ciebie chory poyebie. i co stekasz na kafe gdzie ta twoja niedodymana żona? :-)

Gość gość
To po co z nim jestes ,tylko dla seksu czy macie wspolne zainteresowania ,bo niektorzy pisza ze sa ze soba z przyzwyczajenia no coz rozni ludzie sa, ale mi chodzi glownie co zrobic zeby kogos do siebie zblizyc skoro mam ciezki charakter i strzelam fochy.

Gość gość
piszcie cos wiecej, po co jestescie z partnerami i co was laczy na co zwracacie uwage przy wyborze partnera, partnerki? jakie sa wasze doswiadczenia ,bo wiem ze swiat jest przesycony seksem a wy czym sie kierujecie kasa ,seksem?

Gość gość
gość dziś bo to są *****cze normalny facet chce normalnej która się nie puszcza

Gość gość
przejechała się na k***eskiv typach i teraz patrzę żeby facet był inteligentny, spokojny, ciepły, taki do którego mialabym ochotę się przytulić i nie wychodzić spod kocyka. żeby był we mnie zapatrzony i dał mi się sterowac.