Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę kłamać na portalu randkowym co do mojego wieku, bo inaczej nie mam szans

Polecane posty

Gość gość

chyba że na rozwodnika albo innego wiecznego *****cza lat 40+... wiem, ze prawda wyjdzie kiedys na jaw, ale jeśli naprawde mnie pokocha to zrozumie

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy.

Gość gość
nie lepiej nie pisać wieku a na pytanie o wiek powiedzieć że nie wypada kobiet pytać o wiek ale lepiej oszukiwać myślisz że faceci ślepi są :O

Gość gość
Haha, nigdy bym tak nie zrobiła, chociaż przyznam, że taka myśl mi wpadła do głowy :D mam gówniarski wygląd, więc łatwo byłoby mi kłamać na ten temat, ale nie chciałabym kogoś zawieść, tym bardziej, że sama już spotkałam faceta oszukującego na temat wieku. To rozczarowuje. Nie mówiąc już o tym, że ten ktoś mógłby dowiedzieć się przypadkiem, jeszcze zanim się w tobie zakocha :P np. zobaczyłby dowód albo skojarzył wiek twoich koleżanek albo by się okazało, że macie wspólnych znajomych itd.

Gość gość
kobiet się o wiek nie pyta

Gość gość
nie lepiej nie pisać wieku x na większości portali to podstawowa informacja, którą wypełnia KAŻDY

Gość gość
gość dziś Je się bzyka

Nie wolno tak:P.Bo jak ktoś skłamie to nie wybiorę bo nie będę znał horoskopu:P.Napisz jaka stara jesteś:D.Często uznaję że są za młode:P.

Gość gość
No tak, ile masz lat autorko? :)

Gość moralistką nie jestem
nie można niczego dobrego zbudować na kłamstwie. Szukasz miłości a nie jesteś uczciwa. To się nie uda.

Gość gość
nie znam z autopsji ale znajomi opowiadają że na portalach randkowych przesiadują tylko żonaci szukający bab do sponsoringu coś w tym jest i ty biedaczk miedzy nimi znojomości szuka sie w realu a nie przez szklany monitor

Gość gość
te w wieku po 35-ce klamia wszystkie na temat swojego wieku bo wiedza ze sa za stare zeby ktos sie zainteresowal

Gość moralistką nie jestem
przez szklany monitor też można. W pewnym wieku to jedyna metoda i szansa jednocześnie.

Gość gość
Dokładnie, masowe kłamstwa na temat posiadania dzieci i ich liczby, kłamstwa na temat stanu cywilnego (tu przodują faceci w 99%, jesli widzicie faceta kawalera po 35-38 rż który jest przystojny lub przeciętny ale w miare fajny, normalny, nie chodzi w swetrze po dziadku, nie ma nadwagi itp to jest bardzo duza szansa ze szuka po prostu na seks bez zobowiązań lub kogoś ma...) kobiety wiem klamią na temat wagi, faceci na temat wykształcenia i pracy... Ogolnie nie polecam portali randkowych, tzn mozna sprobowac ale lepiej nie nastawiac sie na niewiadomo co, portale randkowe byly fajne z 10 lat temu gdy internet w Polsce raczkował i stawal sie popularny, ludzie w sieci byli jeszcze w miare normalni, plebs i patologia go nie miala bo byl zwyczajnie drogi a w niektorych miejscach niedostępny

Gość gość
gość dziś jesli widzicie faceta kawalera po 35-38 rż który jest przystojny lub przeciętny ale w miare fajny, normalny, nie chodzi w swetrze po dziadku, nie ma nadwagi itp to jest bardzo duza szansa ze szuka po prostu na seks bez zobowiązań lub kogoś ma. Xxxxxxxxxxxxx Nie chodzę w takim swetrze, nie szukam na seks, nikogo nie mam, nadwagi też nie mam.