Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestes w domu jednorodzinnym, samemu... budzisz sie o 3 w nocy by isc do toalety

Polecane posty

Gość gość

a przez okno widzisz jak ktos stoi na ulicy, rozglada sie na boki i przeskakuje przez plot twojego domu... co wtedy robisz?

Gość gość
Dzwonię na policję.

Gość gość
Zapalam światło w chałupie, żeby ten ktoś widział że nie śpię. A potem sprawdzam czy drzwi i okna są zamknięte :)

Gość gość
Pewnie padłabym na zawał serca, ale jesli by mi się udało przeżyć taki widok to zaryglowałabym się na strychu i zadzwoniła na policje

Gość gość
ok ale mowmy logicznie 21.40 dzwonisz na policje i co mowisz, ze ktos przeskoczyl przez plot... i co dalej, czekasz az za 20 minut policja przyjedzie i nie interesuje cie, czy gosciu zdazy w tym czasie wejsc do domu czyu nie? 21.41 powinnas generalnie wiedziec, czy masz zamkniete okna. i drzwi... ok, zapalilas swiatlo, wiec gosciu ucieknie na 99%. Moze sprobuje znowu kiedys sie wlamac. Nie lepiej moze by bylo faktycznie zadzwonic na policje by go nakryli? Glosno myusle, po prostu szukajmy wspolnie najlepszego rozwiazania :) moze ktos ma inne pomysly?

Gość gość
Ja miałam taka sytuacje niedawno, nie w nocy, ale o 19, bo złodzieje myśleli, że wyjechaliśmy i chcieli zdążyć przed naszym powrotem..Mamy dwa auta, jednego nie było, więc takie przypuszczenia....a byłam ja, na pięterku, TV, komputer, rolety spuszczone, więc ciemno....Mam dwa wspaniałe psiaki w sieni, zębami przywitają każdego intruza. I wiem, że mogę nie mieć dywanów, muszę sprzątać, ale takich STRÓŻÓW nigdy w moim domu nie zabraknie. Jeden ze schroniska. Brawo dla moich ochroniarzy.

Gość gość
Naprawdę, Panie Kaczyński, czas przywrócić karę śmierci...

Gość gość
Nie wiem co bym zrobiła, masakra, pewnie zawału bym dostała, a jak nie, to pobiegłabym do sąsiadów

Gość gość
mam alarm w domu

Gość gość
dzwonnie na policję,wychodzę przez okno ,i pozwalam mu wejść i buszować ,obserwuje go z ulicy ,kusiłby go zamknąć w tym domu ale ryzyko spotkania ,zanim znajdzie wartościowe rzeczy trochę minie

Gość gość
Ja mam w calym domu rolety zewnetrzne więc jestem bezpieczna.nie ma szans sie włamać

Gość gość
ja mam wszystko podłączone do kamer które nagrywają,ukrytych kamer :-)

Gość gość
Ja mam Remingtona więc się nie boję:D

Gość gość
Często jestem sama w domu jednorodzinnym. Często budzę się ok. 3 do toalety i jeszcze częściej wydaje mi się, że ktoś gdzieś chodzi. Paranoja. Nienawidzę tych nocy. Ostatnio jakiś facet stanął w mojej bramie wiazdowej ok 4 rano. Nie zgasił świateł, nie wyłączył auta, siedział i gadał przez tel. Po 5 dosiadło się do niego 2 typów w kapturach i odjechali w nieznanym mi kierunku... W takich chwilach marzę o mieszkaniu w blokowisku.