Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz auto po wypadku?

Polecane posty

Gość gość

Posiadasz auto po wypadku? Naprawa nieopłacalna? Skorzystaj z propozycji, jaką oferuje skup aut powypadkowych. Nasze usługi świadczymy szybko i rzetelnie, gwarantując atrakcyjne warunki transakcji. tel. 570 801 222 www.skupaut-autozlom-komis.pl

Gość slaffy_puff
NIe przekonuje mnie powyższa oferta, poza tym jedyny wypadek jaki miałam, to zbita przednia szyba i to nie z mojej winy ;) Mogę polecić od siebie firmę, która mi ją wymieniała. Do tego zmienili mi kolor auta, na ciekawszy i to nie za sprawą drogich lakierów, a innowacyjna metodą do której używają folii. Polecam http://euro-glass.pl/

Gość gość
Do mnie również ta oferta nie przemówiła: ) Osoby z Lublina mogą skorzystać z super mechanika z www.auto-perfekt.com.pl . Jest zdecydowanie nie zastąpiony, sumiennie wykonuje usługi, ma bardzo pomocne rady, swoja droga bardzo sympatyczny i konkretny. Ceny są konkurencyjne (najpierw porównałam z innymi, bez dwóch zdań najtańszy), ale usługi nie tracą na jakości. Bardzo polecam : )

Gość gość
Jeżeli wypadek nie był z naszej winy, to warto sobie zerknąć tutaj http://www.eucocar.pl . EuCOcar ma ciekawą ofertę. Nie tylko wypożyczają auta zastępcze z oc sprawcy, ale również transportują nasz samochód do naprawy i go naprawiają.

Gość gość
Mnie te wasze jepane reklamy tez nie wzruszają,ale mogę zrobić komuś tynk na chacie i gładź w środku , tani nie jestem ale trzeba golić frajerów

Gość gość
Tez korzystaliśmy z usług www.auto-perfekt.com.pl naprawdę świetny punkt serwisowy, spoko ceny, łatwy dojazd, przyjemni ludzie, polecam:)