Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Żadna z wybranych,pasujacych do mnie nie jest w stanie odmówić randki

Polecane posty

Oczywiście po tygodniowym pobycie ze mną:D.Mogę założyć się o 1000 zł :P.Oczywiście zastrzegam sobie poddanie wątpliwości co do danych:P.Profilaktycznie też bym musiał mieć solidnie zdjęcie:P.Musiałaby spełniać moje najbardziej wyrafinowane wymogi:P.Myślę że wiele mężatek by na mnie poleciało:D.

Gość gość
masz coś z psychiką autorze, to pewne

Gość gość
Ale jesteś pusty chłoptasiu.W Twoim życiu widać tylko najważniejsze dla Ciebie to zaliczanie kobiet. Współczuję frajerce co się nabierze na Twoje słówka.Żal.pl

Gość gość
Coś masz wspólnego z numerologią co wierzysz w dopasowania dat? Czy któraś magiczna wróżka nakładła Ci głupot do głowy?

Gość gość
Pewnie sam się zajmuje ezoteryką i przewróciło mu się w łepetynie.

" gość dziś Coś masz wspólnego z numerologią co wierzysz w dopasowania dat? Czy któraś magiczna wróżka nakładła Ci głupot do głowy? " Co za brednie:P.Nie wierzę ale wiem i nie ma to nic do numerologii:P. Ja bym chętnie was wsadził do klatek na podstawie waszych dat i miejsca urodzenia z wybranymi typkami na tydzień :D.To byście oszalały albo jego zabiły albo zostały zabite:D.I to z typkiem tzw. normalnym co nie siedział w pierdlu:D. Jestem w stanie z taką zupełnie obcą (pod względem czasu z którą gadałem i ją widziałem z bliska na żywo) w krótkim stanie się dopasować:D. A bredzenie bezkarne przychodzi łatwo:P.Zeznajcie to pod groźbą kary śmierci w solidnym arcysrogim sądzie pod karą śmierci:P.

Gość gość
Czarny Księżyc jak sama nazwa wskazuje Lilith. To jesteś astrolog od siedmiu boleści?

Gość gość
44 letni astrolog poszukujący wrażeń. Czy znajdzie się jakaś chętna?

Taki oficjalny astrolog nie jestem ale znam się wystarczająco aby to zbadać profesjonalnie:D.W Szczecinie 6 września tego roku na Osiedlu Słonecznym obok zgrupowania sklepów(tam gdzie kiedyś był sklep UNITRA) za tym rynkiem co wchodzi się po schodach-za 2 schodami przy tych schodach w kierunku zachodnim(ale ścieżka na południe od tych sklepów wzdłuż płotu ) po południu spotkałem taką co na pewno by na mnie poleciała:D.No i do 44 jeszcze brakuje:P.A ja pamiętam jak astrolog sobie narobił obciachu bo wybrał niewłaściwą:D.

Gość gość
Kolejki brak:-P

Gość gość
a koza? :-P

Gość gość
Hahahaha...dobre. Wszystkie dziunie jeszcze śpią po sobotniej balandze.

Gość gość
:-D :-D :-D ha ha ha

Gość gość
Gdybyś był takim ogierem jak manifestujesz tu na forum, to byś nie miał czasu siedzieć na kafeterii.Bo byś miał tyyyyle raaandeeek...

Gość gość
43 letni prawiczek desperat a zgrywa zigolaka

" gość dziś Gdybyś był takim ogierem jak manifestujesz tu na forum, to byś nie miał czasu siedzieć na kafeterii.Bo byś miał tyyyyle raaandeeek... " Niestety ale jestem niedysponowany:O.No i tych pasujących aż tak dużo to nie ma:O.

Gość gość
To co koza pasuje?:-D

Gość gość
Przeciwnie, to koza spasowała i astrolog pozostał na lodzie. Pozostała mu rura wydechowa przy samochodzie.

Gość gość
Ale za to ile rur samochodowych, masz do wyboru:-D

Ale napisałem że chodzi o stare panny itp. a nie samochody:P.Generalnie uważacie ze kłamię .ale to święta prawda-wiem dobrze że nie jestem doceniany:D.Mimo pewnych zgrzytów podryw na żywo mi lepiej wychodzi:D.

Gość gość
Czarny może Toyotkę?:-)