Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostry seks , warunki, moje doswiadczenia

Polecane posty

Gość gość

z moich doswiadczen a spalem z wieloma kobietami i jestem juz stary bo mam 40 lat wynika że : ostry seks czyli przepraszam za okreslenie ale ostre heblowanie mozliwe tylko z dziewczyna szczupla wrecz chudą gdyz takie ze wzgledu na niska wage nie mecza sie, potrafia to robic dlugo przykladowy stosunke z taka dziewczyną wygladal u mnie tak: calujemy sie na stojaco, ona zdjemuje mi bielizne, ja jej, ona mi robi reka , ja jej pieszcze muszelke od tylu , potem robie jej minetke jak ona lezy na plecach , potem klade sie na misjonarza i naciskam penisem na jej wagine, potem ona mi robi loda kied ja stoje a ona na czworakach , potem opieram sie o oparcie lozka na siedzaco a ona mnie ujezdza , potem ja siedze na kolanach a ona obejmuje mnie rekoma wokol szyji i odami wokol bioder i tak sie kochamy, ta pozycja lekko meczaca bo trzeba podrzucac kobiete, potem na misjonarza, glowa wysunieta poza brzeg lozka, musze jej dlonmi ja podtrzymywac , potem znowu na jezdzca ale ona pochylona nad moja twarza, caly czas z jezyczkiem , potem na stojaka przy scianie, jedna jej noge podnosze w gore, zmiana nogi , potem od tylu na stojaco przy scianie, ona odwraca glowe w tyl zebysmy mogli sie calowac, pominalem wczesniej bylo od tylu kiedy ona na czworakach na krawedzi lozka a potem stojac na nogach , dlonie tylko na lozku w sumie 58 minut i caly czas mocno bylem pod wrazeniem że w zadnej chwili nei powiedziala ze ja cos boli a bylo naprawde ostro nie zdarzylo mi sie nigdy taki seks z kobieta normalnej bydowy czy przy kosci , nie jest to mozliwe, seks na jezdzca w wykonaniu takiej szczuplej dziewczyny to jest naprawde ostre heblowanie nigdy tez nie zdarzylo mi sie to z kobieta ktora rodzila naturalnie dzieci gdys takie narzekaly ze je cos boli wewnatrz i hipoteza byla ze ja zle zszyli w srodku po porodzie

Gość gość
Napisz o tym pracę doktorską.

Gość gość
temat dyskwalifikujacy dziewczyny przy kosci i po porodzie co sie dziwic bedzie sam jad ze storny bab

Gość gość
stary zbok.... jest się czym chwalić...

Gość gość
Idź się produkuj na erotyczny.

Gość gość
dlaczego zbok nie bylo tam nic zboczonego to temat dla facetow , spadac stad wy tluste krowy

Gość gość
No cienkie deski pod hebel najlepsze :)