Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stworzona by biec

on jest okropny! nie wiem co zrobić!

Polecane posty

Mam 16 lat właściwie nie skończone nawet. Mam chłopaka dopiero od 2 miesięcy... i to mnie boli. Nie chce się przed nim rozbierać, a on mówi że skoro go kocham to powinnam mu zaufać w 100%. Ale ja nie potrafię. Obraził się bardzo mocno za to, że nie pozwoliłam mu włożyć jego ręki do moich majtek... Mówi ze go nie kocham że nie jestem przekonana. Rozmowa z nim że dla mnie to za szybko kończy się na tym, że dla niego nie ma że szybko czy nie tylko czy ktoś jest pewny. I on niby jest pewny.... Mam dosyć w dodatku jesteśmy z tej samej klasy. CO ROBIĆ?

Gość gość
nie bądź głupia. Facet żeby dostać się do Twoich majtek będzie wszystko mówił, zmuszał i wzbudzał twoj poczucie winy! Nie ulegnij. powiedz mu, że jak by ON cię kochał naprawdę to by nie robił ci takich scen i cierpliwie czekał i oczekujesz trochę szacunku. Nie daj się dziewczyno!

Gość gość
Ja sama byłam taka głupia. nic nie czułam, wszystko zobojętniało, a faceta rzuciłam po miesiącu bo zaczał się chwalić, że mnie przeleciał, a potem wyzywać od najgoszych że z nim zerwałam

Gość gość
Co to za chlopak, króry nie szanuje Ciebie i Twoich odczuc? Robi z Ciebie glupią, skoro twierdzi , ze wie lepiej od Ciebie, co czujesz. Pogoń go. Ale bęcwał . Jak kobieta mówi NIE, to NIE. Tylko tlumok tego nie rozumie.

Gość gość
Skoro jestes stworzona by biec to spiertalaj od niego jak najdalej!

Gość gość
Na 100% zalezy mu tylko na seksie...nie na Tobie. Moi poprzednicy trafili w samo sedno. Zerwij z nim.

Gość gość
Pierdol go i zerwij zwykly debil co mu się jebac chce, a potem zostaniesz sama z dzieciakiem w tak młodym wieku

Autorko, Krótko jesteście razem, jesteś młodziutka, on też. Nie rób nic wbrew sobie.