Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ksiegowy

Jak ją odzyskać?

Polecane posty

Gość ksiegowy

Cześć Wam. Mam straszny problem. Jak sié domyślacie porzuciła mnie dziewczyna. Zostawiła mnie w anglii, gdy byliśmy tam w pracy na wakacjach. Minęło już 3 miesiące. Zostawiła mnie dla sporo starszego kolegi. Wpierw mnie z nim zdradziła, potem zerwała. Ciągle utrzymywaliśmy kontakt przyjacielski. Jakieś 10 dni temu wyszliśmy na kluby razem. Tam powiedziała, że mnie kocha i chce wrócić. Nawet uklękła w ramach przeprosin. Poźniej spędziliśmy kilka nocy razem. Tamtemu miała o wszystkim powiedzieć i z nim zerwać. Akurat na dniach wyjezdzala do siostry do anglii i wtedy miała to załatwić. Skarżyła się bardzo na niego. Mówiła, że tylko mnie potrafi kochać i, że jesteśmy sobie przeznaczeni. Byłem już pewny, iż wszystko się ułoży. Dwa dni przed wylotem ona zaczęła świrować, że boi się go zranić i nagle stwierdziła, że kocha nas obu. Pojechała tam i się okazało, że on jej wybaczył zdrade i znów są parą, a ja mam odpuścić. Za 2 dni wraca. Nie wiem co mam robić. Bardzo ją kocham. Mamy 19 lat obydwoje, ale byliśmy ze sobą 2 lata. Co byście mi doradzili?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować